kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
STERLIN
40,9439
BITCOIN
$70.239
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Prezervatifleri cüzdanda taşıyanlar dikkat… 

Prezervatifleri cüzdanda taşıyanlar dikkat… 
28.08.2018
0
A+
A-

İngiliz doktorlar ve uzmanlardan korkutucu açıklama… Yetkililer çok sayıda insanın prezervatifi cebinde ya da cüzdanında taşıdığını söylerken, “Bu çok tehlikeli. Eğer prezervatif paketlerini cüzdanınızda saklıyorsanız farkında olmadan sıcaktan ve sıkıştırmadan dolayı onun etkisini azaltmış oluyorsunuz” ifadesini kullandı.

İngiliz basınında gündem prezervatif ve nasıl muhafaza edilmesiydi… İngiltere’nin çok okunan internet sitelerinden metro.co.uk’de yer alan geniş kapsamlı dosyada prezervatifin cepte ya da cüzdanda taşınmasının olumsuz sonuçlar doğurabileceği ifade edildi.

Haberde bazı isimlerden görüş alınırken, “Filmlerde ve TV programlarında oyuncular prezervatifi ceplerinde ya da cüzdanlarında taşıyor. Fakat bu aslında çok kötü bir alışkanlık. Prezervatifler cepte taşınmamalı” yorumu yapıldı. İngiltere’nin önde gelen cinsel sağlık üzerine uzmanlaşan sivil toplum kuruluşu FPA’de görevli Karin O’Sullivan açıklamalarda bulundu. O’Sullivan, “Sıcaklık, nem, sürtünme ve ışık gibi istenmeyen durumlar prezervatifin kalitesini düşürüyor ve dolayısıyla prezervatifin etkisini azaltarak sorunlara davetiye veriyor” ifadesini kullandı.

Yetkililer, prezervatiflerin evde kuru ve serin ortamda saklanması gerektiğini söylerken, “Cüzdan içerisinde ayrı bir bölmede saklamak iyi olabilir. Fakat prezervatiflerin son kullanma tarihlerine dikkat etmelisiniz” dedi. (SÖZCÜ.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.