kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3836
EURO
34,7708
STERLIN
40,6325
BITCOIN
$62.668
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
15°C
LONDRA
15°C
Parçalı bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
18°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Genç model, parti çıkışı evinde kendini astı

İngiltere’de yaşayan model Harriet Penelope Henry, katıldığı bir partideki kıyafet yarışmasını kazandıktan sonra sevgilisi ile tartışarak eve gitti.

Genç model, parti çıkışı evinde kendini astı
14.03.2018
0
A+
A-

İngiltere’de yaşayan model Harriet Penelope Henry, katıldığı bir partideki kıyafet yarışmasını kazandıktan sonra sevgilisi ile tartışarak eve gitti. Genç kız evinde kendini asarak intihar etti.

İngiltere‘nin Chichester şehrinde katıldığı partideki kostüm yarışmasını kazanan 28 yaşındaki model Harriet Penelope Henry, parti bitiminde eve gidip kendini astı.

PARTİDE 1. OLDU

Giydiği şeytan boynuzları ve kırmızı vücut boyası ile düzenlenen etkinliğe katılan genç kızın gece boyunca yanında erkek arkadaşı da vardı. Daha önce de intihar girşimi ve kendine zarar verme geçmişi olan model, erkek arkadaşı Josh Mercier’le yaptığı bir tartışmanın ardından partiden ayrıldı.

EŞARBI İLE KENDİNİ ASTI

Genç kızın cesedi, Chichester’deki evinde bulundu. Erkek arkadaşı kendisinden en son sabaha karşı “hoşcakal” mesajı aldığını ve aramaya çalışsa da genç kıza ulaşamadığını söyledi. “Sakinleştiğinde tekrar iletişime geçeceğini düşündüm” diyen genç adam ertesi gün eşarbı ile kendini asan Harriet’in cansız bedenini buldu.

Psikiyatrist Dr. Jean Sherrington, arkadaşlarının Penny olarak bildiği Harriet’in, çocukken cinsel istismar sonucunda duygusal olarak dengesiz bir kişilik bozukluğu için tedavi edildiğini söyledi. Annesi Barbara Stewart-Newell, kızını herkesi anlayan ve empati yeteneği olan duygusal bir kişi olarak tanımladı.

Ölümünden önce onu değerlendiren akıl sağlığı uzmanları, genç modelin intihar riski olduğu kanaatine varmamıştı. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.