kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
STERLIN
40,8971
BITCOIN
$70.721
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

White Hart Lane’de çıkan yangında zarar büyük (VIDEO)

LONDRA’NIN Tottenham bölgesinde bulunan, Safehouse Self-Storage’da çıkan yangında birden fazla depo ve işyeri zarar gördü.

White Hart Lane’de çıkan yangında zarar büyük (VIDEO)

LONDRA’NIN Tottenham bölgesinde bulunan, Safehouse Self-Storage’da çıkan yangında birden fazla depo ve işyeri zarar gördü. 18 Eylül saat 21.00 sularında çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Türk toplumuzdan da birçok iş adamının depo ve işyerlerinin olduğu alanda yangının söndürülmesi ile zararın ne derece büyük olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Kıbrıslı Türk işadamı Gülderen Derviş’in sahip olduğu Safehouse Self-Storage içinde çıkan yangın saatler süren çalışmayla söndürüldü.

Oldukça uzun süren yangın söndürme çalışmalarına, 20 itfaiye aracının yanı sıra 140 itfaiyeci katıldı.

Depo içerisinde, plastik, ahşap ve lastik gibi ürünlerin bulunmasından dolayı yangına uzunca bir süre müdahale edilemedi.

Londra İtfaiyesi’nin yaptığı açıklamada tek katlı deponun neredeyse %75’lik kısmının çıkan yangında yandığı belirtildi. Yangını kontrol etmek için uzunca bir süre çalıştıklarını belirten itfaiye ekipleri, Safehouse Self-Storage’de bulunan müşteri ve işletmelere ait olan depolardaki malların büyük bir kısmının yangında yandığını doğruladı.

Safehouse Self-Storage firması yangının tamamen sona ermesinden sonra zararın tespit edilmesi için gerekli incelemelerin yapılacağını ve sonrasında müşterilerine konu ile ilgili ulaşacaklarını belirtti.

Yangında yanan depolardan birisinin sahibi olan işletmelerden SID Bargain yetkilisi şunları söyledi: “Yaptığım her şeyi, inşa etmek için çok zorladım. Şimdi bunun bir yangın ile yok olduğunu izlemek gerçekten çok üzücü. İçeride 80.000 pounda yakın ürünümüz vardı. Şimdi hepsi bir yangınla kül oldu.”

Yangından dolayı olay yerini terk etmeyen çoğu işletme sahibinin de yoğun dumandan etkilendiği görüldü. Olayın gerçekleştiği White Hart Lane bölgesinde oturan birçok evde, yanan zararlı kimyasal ve plastik sebebiyle oluşan kötü koku ve duman hissedildi.

Ulusal basında geniş yer bulan yangın haberini, ilk olarak Londra Gazete, Facebook hesabında yaptığı canlı yayın ile takipçilerine duyurdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.