kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
STERLIN
40,9772
BITCOIN
$69.970
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Irma Kasırgası İngiltere’yi vuracak mı? (VIDEO)

Irma Kasırgası İngiltere’yi vuracak mı? (VIDEO)
11.09.2017
0
A+
A-

Karayipleri tamamen yıkıp Florida’ya tırmanan ve 29 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Irma Kasırgası tarafından İngiltere’nin etkilenip etkilenmeyeceği konusu merak ediliyordu.

Meteoroloji uzmanlarından konuyla ilgili beklenen açıklama geldi. Önümüzdeki iki ay içinde İngiltere’nin kasırgaların ‘kalıntıları’ ile vurulacağını doğruladı. Ancak bu etkinin çok küçük olacağı belirtildi.

Yine’de Galler, Ülkenin Kuzeyi ve Midlands için sarı hava uyarılarının yapıldığı ve rüzgarın 70mph hıza ulaşabileceği belirtildi.

Manchester’da çekilen görüntülerde şiddetli yağış ve rüzgar ile sokakların sele teslim olduğu ve otomobillerin suyun etkisi altında kaldığı görülüyor.

 

Meteoroloji uzmanları şu anda Atlantik sahasında belli ölçüde kasırga olmasına rağmen önemli ölçüde zayıfladıklarını belirtirken, Irma kasırgasının kategori 5 olarak başladığını ancak şu anda kategori 1’e düştüğünü söylüyorlar.

Kasırganın İngiltere’ye ulaşana kadar enerji kaybetmeye devam edeceği ve buraya ulaştığı zamana kadar ABD ve Karayipler’de gördüğümüz şeklinden tamamen farklı olacağı aktarıldı.

İngiltere’de bugünkü hava tahmini

Meteoroloji uzmanlarının belirttiğine göre aslında günlük hayatımızda bile sık sık kasırga kalıntılarına maruz kalıyoruz, ancak normal hava koşulları gibi geçiyorlar.

Uzmanlar, sarı hava uyarılarının bugün Güney Galler’de, Kuzey Galler’de ve Midlands’da Salı ve Çarşamba günü ise rüzgârlı ve yağışlı hava koşullarına karşı uyarıda bulunuyorlar.

İngiltere’de Salı günü hava tahmini

Ülkenin diğer kısımları ise yağışlı ve rüzgârlı havadan kaçamayacak.

Edinilen bilgiye göre Salı günü öğleden sonra yoğun bulutlar oluşmaya başlayacak ve İngiltere’nin büyük bölümünde yağışlar görülecek. Salı akşam saatlerinden Çarşamba gününe kadar oldukça ıslak ve rüzgarlı bir gece olacak.

 

Kaynak : Metro

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.