kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5997
EURO
34,8019
STERLIN
40,5513
BITCOIN
$64.857
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İhraç edilen öğretmenin kardeşi: Çok hazin!

Uçakta öğrencisiyle birlikte olduğu gerekçesiyle işine son verilen ve İngiltere Kraliyet Donanması’na katılan Eleanor Wilson’un kardeşi konuştu.

İhraç edilen öğretmenin kardeşi: Çok hazin!
31.07.2017
0
A+
A-

Uçakta öğrencisiyle birlikte olduğu gerekçesiyle işine son verilen ve İngiltere Kraliyet Donanması’na katılan Eleanor Wilson’un kardeşi konuştu. Kardeşinin yanlış bir şey yapmadığını söyleyen Jethro Wilson, suçlamaların asılsız olduğunu söyledi.

Kardeşine öğrencileri tarafından iftira atıldığını savunan Wilson uçakta alkol almanın ve cinsel ilişkiye girmenin söz konusu olmadığını iddia etti.

Wilson “Polis bu meseleyi araştırdı ve kardeşimin soruşturulmasına gerek olmadığına karar verdi çünkü o yanlış hiçbir şey yapmadı. Ne uçakta ne de başka bir yerde herhangi bir şey oldu. Öğretmen olmak için çok ama çok çalıştı ama böyle bir sebepten artık mesleğini yapmak istemiyor, hazin” diye konuştu.

“BİR ÖĞRENCİ BİR ÖĞRETMENİN KARİYERİNİ BİTİREBİLİYOR”

Kardeşinin uçakta değil İsviçre’de, uçağa binmeden önce öğrencileriyle oturduğu bir barda alkol aldığını, reşit öğrencilerinin de içki içmesine izin verdiğini savunan Wilson, öğrencilerinin kardeşini mesleğinden etmesinden duyduğu üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi:

“Bir öğrenci bir öğretmenin kariyerini bitirebiliyor. Yedi yıl bunun için çalıştı ve hiç ortada yokken, kendisine musallat olan birkaç yeni yetmeler yüzünden önü kesildi. Çünkü o genç bir öğretmen. Gerçekten çok yazık, onun gibi iyi öğretmenlere ihtiyaç var, kardeşim okulunun en iyi öğretmeniydi. (…) (Bu olay olduğu sırada) Bir ilişkisi vardı zaten ve onunla mutluydu, kariyerini mahvetmesi için hiçbir neden yok.”

ÖĞRENCİSİYLE CİNSEL İLİŞKİDE BULUNDUĞU GEREKÇESİYLE İŞİNDEN OLMUŞTU

Eleanor Wilson, okul olarak Cenevre’ye yapılan gezinin dönüşünde, uçak tuvaletine giderek öğrencisiyle cinsel ilişkide bulunduğu gerekçesiyle işinden olmuştu. Wilson’un, daha sonra durumdan haberdar olan bir başka öğrenci tarafından şantaja maruz kaldığı öğrenilmişti. Wilson’un, fizik öğretmeniyle birlikte olması sağlanmadığı taktirde ikilinin ilişkisini ifşa edeceğini söyleyen şantajcının talebini reddetmesi üzerine olay duyulmuştu. İşine son verilen Wilson Kraliyet Donanması’na katılmıştı.

Kraliyet Donanması’ndan bir sözcü ‘uygunsuz olacağı’ gerekçesiyle konuya dair yorum yapmaktan kaçındı. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.