kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3645
EURO
34,6827
STERLIN
40,6175
BITCOIN
$57.708
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
17°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Sarah ile Musa şimdi ne yapıyor?

Bir zamanlar Türk ve İngiliz basınında manşetlerden düşmeyen, iki ülke arasında kriz söylentilerine yol açan 13 yaşındaki Sarah ve Musa aşkı ile ilgili merak edilen gelişmeleri sizler için araştırdık.

Sarah ile Musa şimdi ne yapıyor?
24.06.2017
0
A+
A-

Bir zamanlar Türk ve İngiliz basınında manşetlerden düşmeyen, iki ülke arasında kriz söylentilerine yol açan 13 yaşındaki Sarah ve Musa aşkı ile ilgili merak edilen gelişmeleri sizler için araştırdık. Alanya’da başlayan büyük aşkın sonucunda Sarah, Musa’dan hamile kalmış ve Muhammed isminde bir çocukları olmuştu.

Sarah ailesi ile birlikte 1997 yılında tatil için gittiği Alanya’da, Kahramanmaraş’lı Musa Kömeağaç ile tanışmış ve gönlünü kaptırmıştı. Musa o dönemde 18 yaşında ve Alanya’da garson olarak çalışıyordu.

Sarah tatil sonrası da Musa ile görüşmeye devam etmiş ve gençler evlilik kararı almışlardı. 13 yaşındaki Sarah, ailesinin de rızasıyla Kahramanmaraş’ta imam nikahı kıyıp görkemli bir düğünle evlenmişti.

Musa’dan hamile kalan Sarah, Muhammed isminde bir çocuk dünyaya getirmişti. Muhammed şu anda 19 yaşında genç bir delikanlı oldu.

Konunun basına yansıması üzerine İngiltere hükümeti devreye girdi ve Sarah kendi ülkesine gönderilirken Musa’da evlilik yaşında olmayan bir kız ile birlikte olma suçundan 28 gün hapis yatmıştı.

Ülkesine dönmek zorunda kalan Sarah ise çocuğunu İngiltere’de doğurmak zorunda kalmıştı.

O günden sonra Musa’ya İngiltere sınırlarına girememe kararı çıktı ve Musa hiçbir zaman Sarah’ı göremedi. Oğlunu canlı olarak hiç göremeyen sadece internet üzerinden görebilen Musa halen Kahramanmaraş’ta yaşamaya devam ediyor.

Daha sonra iki çift de iki ayrı evlilik yapmış ve mutluluk arayışlarına devam etmişler. Musa’nın ayrıldığı eşlerinden birisi boşanma davasında Hakim’e “Musa, hala Sarah ile telefonda görüşmeye devam ediyor ve onu unutamadı.” şeklinde konuştu.

Aradan uzun yıllar geçmesine ve Muhammed isminde bir çocukları olmasına rağmen Sarah ile Musa’nın yolları hiç kesişmedi. Habertürk gazetesinden Öznur Karslı Musa ve Sarah’ın bugünkü durumlarını araştırdı.

Sarah bugün 34 yaşında ve İngiltere’de yaşıyor. Musa ile birlikteliğinden sonra iki kez evlenen Sarah 1998 yılında kapı komşularının oğlu olan Anthony ile evlendi ve bir oğul daha dünyaya getirdi. Bu evlilik de fazla uzun sürmedi ve yaklaşık 10 yıl önce ikinci evliliğini Graham Web isminde biriyle yaptı. Bu kişi ile mutluluğu bulduğunu söyleyen Sarah Alisha ve Amelia isminde iki çocuk daha yaptı. Sarah’ın 4 çocuğu da sosyal medya hesaplarında annelerinin ‘Cook’ soyadını kullanıyor.

Karamanmaraş’ta yaşayan Musa ise hep mutsuz. Sarah’dan sonra evlendiği iki eşiyle de evliliklerini bitiren Musa film ve prodüksiyon işleri ile uğraşmaya başladı. Geçmişi ile ilgili konuşmak istemeyen Musa’nın önceki eşlerinden İntizar ve Mehmet isminde iki çocuğu var.

 

Kaynak: CNN

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.