kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$64.200
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Kraliçe’nin gizli sinyalleri

Kraliyet tarihçisi Hugo Vickers, 91 yaşındaki Kraliçe’nin, kullandığı aksesuarlar aracılığıyla, çalışanlarına gizli sinyaller verdiğini açıkladı.

Kraliçe’nin gizli sinyalleri
06.03.2017
0
A+
A-

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in el çantasını ve kıyafetlerini bütünleyen aksesuarlarını işaret dili olarak kullandığını biliyor musunuz? Kraliyet tarihçisi Hugo Vickers, 91 yaşındaki Kraliçe’nin, kullandığı aksesuarlar aracılığıyla, çalışanlarına gizli sinyaller verdiğini açıkladı.

People dergisine konuşan Vickers, “Kraliçe birisiyle görüşmesini bitirdikten sonra çalışanlarına, konuşmasının bittiğini ifade etmek için çantasıyla mesaj veriyor” dedi. Vickers’e göre Kraliçe herhangi bir davet yada programa katıldığı zaman, “Hadi ben gidiyorum” demiyor. Çalışanlarına, uzaktan aksesuarları aracılığıyla mesaj gönderiyor. Programların onur konuğu olduğu zaman hoşlanmadığı sohbet olursa yine aynı yola başvuruyor.

EVLİLİK YÜZÜĞÜNÜ OYNATIRSA

Sohbetleri kısa kesmek ya da daha başka kişilerle sohbete devam etmek veya programdan ayrılmak istiyorsa bütün bunları çalışanlarına, yardımcılarına aksesuarlarının hareketleriyle bildiriyor. Kraliçe, çantasını bir elinden çıkarıp diğer eline aldığı zaman, görüştüğü kişiyle konuşmasını bitirmeye hazır olduğunu ifade etmek istiyor. Evlilik yüzüğüyle oynadığında bu sohbeti hızlı bir şekilde bitirmek istediğini belirtiyor. Eğer evlilik yüzüğünü çevirip parmağı ile de birkaç kere vurursa, yardımcılarına “Sohbetten sıkıldım” mesajını yolluyor.
Peki ya, Kraliçe masaya çantasını koyarsa! Bu da, “Artık hazırım, buradan ayrılabilirim” demek oluyor. Uyarı niteliğinde olan bu hareketin süresi ise beş dakika. Yani Kraliçe “Beş dakika sonra çıkalım” diyor.
Cambridge Düşesi Kate Middleton’nın ise uygunsuz el sıkışmalarına mani olmak için çantasını kullandığı ifade edildi. (HÜRRİYET)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.