kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.065
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Airbnb evinde gizli odalar, tüneller ve gözetleme delikleri bulundu

Airbnb evinde gizli odalar, tüneller ve gözetleme delikleri bulundu
08.08.2023
0
A+
A-

İki genç kadın, tuttukları Airbnb evini görünce şoke oldular. Evdeki tüneller, gözetleme delikleri ve gizli odaları sosyal medyada yayınlayınca viral oldular. Tierra Burris ve Scarlet Wolf, Airbnb üzerinden tuttukları evle viral oldular. Genç kadınlar, Portland, Oregon’da kalmak için tuttukları eve gittiklerinde son derece tuhaf durumlarla karşılaştılar.

İkili öncelikle adresin kendilerine yanlış verildiğini söyledi: “İlk şey… Buraya geldik, bize doğru adresi vermediler. Bize olmayan bir yerin adresini verdiler.” 5 milyon izleme alan videoda evin içini çekerken muhteşem güzel olduğunu söyleseler de yaşadıkları tuhaflıkları sıralamadan da edemiyorlar.

Pencerelerin hiçbirinde panjur olmadığına dikkat çeken Burris, eve ön kapıdan bile giremediklerini, bunun yerine yatak odalarından birine açılan başka bir kapıdan girdiklerini söylüyor. Burris, “Bize, dışarıda saklandığını söylemediği bir anahtar vardı. Burada, bize haber verilmeyen, kapıya giren başka bir anahtarın olduğu küçük bir yer var” diye anlatıyor.

Daha sonra izleyicilere evin içine gösteriyorlar: “Bu eve giden garip tüneller, delikler ve yollar var.” Daha sonra da bir dizi gizli dolabı, gözetleme deliğini ve tüneli takipçilerine gösteriyorlar. Özellikle de yatak odasındaki dolapta bulunan deliğe ve gizli odaya dikkat çekiyorlar.

İkili, kapanmayan ve dışarıdan kilitleri olan birkaç kapıyı belirledikleri üst kata çıkıyorlar. Ayrıca birkaç dolabın da içinde bulunan gizli tünelleri gösteriyorlar. Burris ve Wolf evdeki tuhaflıkları sıralarken, beğendikleri özellikleri de belirtmeyi atlamıyorlar: “Zeminler orijinal parke, güzel duş başlıkları falan var.”

Yine de bu güzel özellikler bile bir insanın geçebileceği tünellerden korkmalarına engel olamıyor: “Bir de insan büyüklüğünde bir tünel var. İnsan boyutunda bir tünel. Şu anda Portland, Oregon’da başıboş dolaşan aktif bir seri katilin olduğu yerde olduğumuzu unutmayın.”

Burris, geçen ay bölgede dört kadının esrarengiz bir şekilde öldüğünü hatırlatıyor ve haliyle evin oldukça ürkütücü olduğunu belirtiyor. Genç kadınlar daha sonra evden çıktıklarını ve geri ödeme aldıklarını belirttikleri bir video daha paylaştılar. Sosyal medyada viral haline gelen videolar üzerine pek çok kullanıcı da endişelerini yazdı.

Bir kullanıcı, “Tünellerle yenilenmiş mi? Gözetleme delikleri? Gizli anahtarlar? Çıktığınıza, güvende olduğunuza ve paranızın iade edildiğine sevindim” diye yazdı. Bir başkası ise “Diğer anahtarı bulduğum an oradan çıkardım” diye yazdı.

Ancak bazıları, alışılmadık olsa da bunlardan bazılarının bilinen özellikler olduğunu söylediler. Bir kişi, “Bunun garip olduğunu söyleyebilirim, ancak eski kolonyal tip evlerin çoğunda havalandırma vb. vardı. Eski evler için bunların çoğu normal. Belki gözetleme deliği değil de elektrik kablolarını gizlemek için yapmışlardır” dedi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.