kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2952
EURO
34,6307
STERLIN
40,5833
BITCOIN
$58.000
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
15°C
LONDRA
15°C
Hafif yağmur
Perşembe Orta şiddetli yağmur
14°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Instagram’ın ünlü çapkını Dan Bilzerian’dan flört tavsiyeleri

Instagram’ın ünlü çapkını Dan Bilzerian’dan flört tavsiyeleri
13.11.2022
0
A+
A-

Sosyal medyanın en çapkın erkeklerinden biri olan, cinsel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla ve paylaşımlarla dikkat çeken Dan Bilzerian, kadınlarla flört etme konusunda genç erkeklere tavsiyelerde bulundu.

Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündem olan, kadınlarla ilişkileri pek çok sosyal medya kullanıcısının dilinde olan Dan Bilzerian, kadınlarla flört etmenin en iyi yollarını açıkladı.

Sosyal medyada özellikle cinsel hayatıyla övünmekten kendini alamayan, zenginliğini gözler önüne seren ve sürekli birden fazla kadınla fotoğraflar paylaşan Bilzerian’ın kadınlarla flört konusunda iki önemli tavsiyesi var:

1. KENDİNE GÜVEN

Bir podcast’e konuk olan 41 yaşındaki Bilzerian, 18 yaşındaki genç erkeklere, kur yaparken ilk olarak kendilerine güvenmeleri gerektiğini söylüyor:

“Bence dışarı çıkıp bir grup kıza gidip onlara ‘Ah, bence çok güzelsiniz, size bir içki ısmarlayabilir miyim?’ gibi yaklaşmamak gerek. Sadece onlara yaklaşıp onlarla konuşmak, sohbet etmek ve konuşurken rahat olmak yeterli. Bu, kulağa kolay gelse de genç erkeklerin çoğu (ben de gençken) için zor.”

2. REDDEDİLMEYE ALIŞ

Bilzerian, gidip konuşmanın ve sonunda reddedilme ihtimalinin endişelendirici olduğunu bildiğini belirtirken sözlerine şu şekilde devam ediyor:

“Sadece git onlarla konuş, buna alış, reddedilmeye de alış. Bu benim için büyük bir şeydi. Ancak reddedilmeyi kafaya takmayı bıraktığımda bir engeli atladığımı hissettim.”

Instagram’ın popüler ismi, nihayet üniversiteye gittiğinde endişelerini umursamadığını söylüyor: “Sonunda üniversiteye gittiğimde bu umurumda değildi. Ve o kadar çok kızla konuştum ki, biri bana vursa ne fark eder ki? Umursamayı bıraktığınızda, çok daha iyisini yapmaya başlarsınız.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.