kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5696
EURO
34,9359
STERLIN
40,6999
BITCOIN
$64.111
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Kendi düğün pastasını yapan gelin sosyal medyada alay konusu oldu

Kendi düğün pastasını yapan gelin sosyal medyada alay konusu oldu
11.07.2022
0
A+
A-

Büyük günden 12 saat önce kendi düğün pastasını yapan gelin, sosyal medyada alay konusu oldu. TikTok’ta viral hale gelen pasta yapım videosunda; gelin, sevimli bulduğu pastadan memnun kalırken, sosyal medya kullanıcılarından ise eleştiriler aldı. “Çocukların doğum günü pastası gibi görünüyor” dediler.

Düğünü için hazırlık yapan gelinin videosu TikTok’ta viral hale geldi. Bir gelin, büyük günden önceki gece kendi düğün pastasını yapmayı seçti ancak sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu oldu.

Düğünün daha az bir ücrete mal etmek isteyen Laura, düğün pastasını kendisi yaparak yüzlerce dolar tasarruf etti. Laura’nın videosu TikTok’ta 3,7 milyon kez izlendi.

Laura yayınladığı videoda, “Düğünümden önceki gece, gece yarısı düğün pastamı yapmanın en iyi fikir olup olmadığından emin değilim” dedi.

YÜZLERCE DOLAR KÂR ETTİ

Laura’nın anlattığına göre; katman ve ayrıntılara bağlı olarak düğün pastaları 300 ila 1200 dolar arasında değişebilirken, onun ev yapımı pastası 30 dolardan daha ucuza mal oldu.

Laura videoda “Hayatımda hiç pasta dondurmadım ama bence oldukça şirin görünüyor” dedi. Laura sonuçtan memnun olsa da pek çok sosyal medya kullanıcısı ev yapımı pastayı eleştirmeden edemedi.

“Bu bir şaka mı? Çünkü daha çok bir çocuğun doğum günü pastasına benziyor” diye yazdı bir kişi. Bir başka kullanıcı ise, “Profesyonel bir fırıncı olduğunuzu ve bunun çok iyi sonuçlanacağını düşünmüyordum, yanıldım” diye yazdı.

Ancak bazı kullanıcılar da Laura’yı kendi pastasını kendi yapıp para biriktirdiği için övdü. Bir kullanıcı, “Bence bu en şirin fikir!!!” diye yazdı. Bir başkası da “Tanrıya şükür, birinin sağduyusu var ve düğün pastası için 500 dolar ödemiyor” yazdı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.