kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.924
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Moda dünyasında beklenmedik trend: Erkek iç çamaşırlarında dantel

Moda dünyasında beklenmedik trend: Erkek iç çamaşırlarında dantel
22.06.2022
0
A+
A-

Hem kadınlar hem de erkekler için çamaşır üretimi yapan Japon iç giyim markası Wacol, erkek tüketicilerine yönelik sıra dışı bir model geliştirdi. Dantelli boxer çamaşırlar, bir anda trend oldu.

apon iç giyim şirketi Wacoal’ın yeni modeli moda dünyasının gündeminde. Erkekler için ürettiği dantelli boxer modelleri, üretim hatları genişletildikten sonra bile tükendi. Yeni model; pembe, sarı ve uçuk mavi dahil yedi renkte çıkıyor.

Wacoal’ın web sitesine göre yeni modeller “göz alıcı ön konfor” sağlıyor.

Wacoal sözcüsü Akira Mizoguchi Asahi gazetesine verdiği demeçte, “Dantelli boxer çamaşırların böyle bir hit olacağını hiç düşünmemiştim. Dünyada kadın ve erkek arasındaki sınırlar düşündüğümden daha fazla ortadan kalkmış.”

“ENERJİ VERDİ”

Şirket, “Dantel motifi, çiçeklerin, yaprakların ve geometrik şekillerin bir karışımdı. Ön kısımda daha fazla yük olduğundan, yüksek esneme özelliklerine sahip güçlü iplik seçtik” dedi.

Ywni model, Tokyo’nun en göz alıcı erkek giyim mağazası Isetan’da satışa çıktığında üç aylık stok on günde tükendi. Satıcılar, dantel boxer çamaşırların çoğu otuzlu ve kırklı yaşlarda olan sıradan erkekler tarafından satın alındığını bildiriyor.

Wacoal web sitesinde ürünü satın alan tüketicilerden biri yorumunda şunları yazıyor: “Dantel çamaşır giymenin bilincinde olmak bana bir enerji artışı verdi. Erkeklerin pek giyme şansı olmuyor ve dantele çok dikkat eden kadınların hislerini yaşıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.