kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
STERLIN
40,9483
BITCOIN
$70.121
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Johnny Depp-Amber Heard davasında jüri kararını açıkladı

Johnny Depp-Amber Heard davasında jüri kararını açıkladı
01.06.2022
0
A+
A-

Dünya kamuoyunun ilgisini üzerinde toplayan Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davasında sona gelindi. Jüri üyeleri 14 saat düşündükten sonra jüri, Heard’ün eski eşi Depp’e iftira attığına ve Heard’ün Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti. Kararın ardından açıklama yapan Amber Heard, “Bugün hissettiğim hayal kırıklığını hiçbir kelime açıklayamaz” dedi. Johnny Depp ise, “Jüri bugün bana hayatımı geri verdi. Onur duydum” ifadelerini kullandı.

Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında dünyanın pürdikkat izlediği davada son…  ABD’nin Virginia eyaletinde görülen davada jüri üyeleri altı hafta boyunca Depp-Heard çiftinin biten evliliği sırasında yaşadıklarını dinledi.

Johnn Depp, 2018 yılında Amerikan medyasında yer alan makalesi nedeniyle Heard’e ‘karalama’ davası açmış ve 50 milyon dolar tazminat talebinde bulunmuştu. Heard ise karşı hamlede bulunarak 100 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.

JÜRİNİN KARARLARI AÇIKLANDI

İddiaları tek tek inceleyen yedi kişilik jüri, hem Depp’in hem de Heard’ün birbirini lekelediğine karar verdi. Jüri, Heard’ün Depp’e 10 milyon doları zarar tazmini, 5 milyon doları ise cezai tazminat olmak üzere 15 milyon dolar ödemesine karar verdi. Bazı noktalarda Heard’ün haklı olduğuna kanaat getiren jüri üyeleri, Depp’in ise Heard’e zarar tazminatı olarak 2 milyon dolar ödemesine karar verdi.

HÜKÜM SONRASI TARAFLARDAN İLK AÇIKLAMA

Amber Heard jürinin kararını açıklamasının ardından yaptığı ilk açıklamada “Bugün hissettiğim hayal kırıklığını hiçbir kelime açıklayamaz. Dağlar kadar delil eski kocamın orantısız güç, etki ve nüfuzuna karşı koymaya yeterli gelmediği için çok üzgünüm” dedi. Johnny Depp ise “Jüri bugün bana hayatımı geri verdi. Onur duydum. Bu kararın diğer kadınlar için geldiği anlam noktasında daha da üzgünüm. Bu bir gerilemedir. Zamanı, sesini çıkaran, ne düşündüğünü söyleyen bir kadının alenen utandırılabileceği ve küçük düşürülebileceği bir döneme geri sarıyor. Kadına yönelik şiddetin ciddiye alınması gerektiği fikrini öteliyor.” ifadelerini kullandı.

JHONNY DEPP DURUŞMAYA KATILMADI

Johnny Depp, planlı iş anlaşmaları nedeniyle duruşmaya katılmadı. Depp’e yakın bir kaynak Amerikan yayın kuruluşu CNN’e verdiği bilgide, Depp’in duruşmayı Birleşik Krallık’tan takip ettiğini söyledi.

MAHKEME DIŞINDA ‘JHONNY JHONNY’ TEZAHÜRATLARI

Mahkeme salonu dışında ünlü yıldızın hayranları “Johnny Johnny” tezahüratları yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.