kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.375
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
9°C
LONDRA
9°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Doğu Ekin ve Levent Canen Londra’da konser veriyor

Doğu Ekin ve Levent Canen Londra’da konser veriyor
14.08.2023
0
A+
A-

Londra’da müzikseverleri unutulmaz bir konser bekliyor. Doğu Ekin ve Levent Canen, unutulmaz bir geceye imza atmak için 26 Ağustos’ta Old Church’te sahne alacak. İki usta müzisyenin dostluğu ve müzikal yolculukları, Londra’nın mistik atmosferinde buluşuyor.

Doğu Ekin ve Levent Canen, İstanbul merkezli akustik projesi olan Gizli Bahçe Akustik ile yıllardır müziğe ve sanata sevgi dolu bir yolculuk yapıyorlar. Bu büyülü projenin kurucusu olan Doğu Ekin, Levent Canen ile dostluğunun ve işbirliğinin özgün hikayesini paylaşıyor. Kendi deyişiyle, “Yolumuz birdi, yoldaş olduk ve Gizli Bahçe Akustik’in kurulumundan beri beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı.” İkilinin Londra’da gerçekleşecek konserleri, bu dostluğun ve müziğin gücünü bir araya getirecek.

Doğu Ekin ve Levent Canen’in büyülü müziği, Londra’nın tarihi atmosferinde yeniden can bulacak. Londra’nın sevilen kimi müzisyenlerinin de konuk olarak sahne alacağı konser 26 Ağustos tarihinde saat 19:30’da Old Church, Stoke Newington Church St, London N16 9ES adresinde gerçekleşecektir. Konserin biletlerini Church Street’te bulunan Petit Coin Cafe’den temin edebilirsiniz.

Müziğe olan tutkusunu küçük yaşlarda keşfetti. Elektrik Mühendisliği mezunu olan Ekin, aynı zamanda önde gelen isimlerden Erkan Oğur’dan uzun yıllar eğitim aldı. Musa Eroğlu, Vedat Sakman, İlkay Akkaya, Akın Eldes ve Erkan Oğur gibi saygın isimlerle farklı projelerde ve sahnelerde bir araya geldi.

Müziğe olan tutkusu her daim devam eden Doğu Ekin, çaldığı enstrümanlarla (klasik gitar, perdesiz gitar, Oğur sazı, bağlama, kopuz, lavta vb.) ve karakteristik sesiyle günümüz

gençliğinin uzak kaldığı değerli eserlere farklı ve kaliteli bir yorum katmaktadır. Ozanlık geleneğinin içerisinde konumlandırılabilecek düzenlemeleri, henüz tamamlanmamış çok sayıda besteleri olan Doğu Ekin aynı zamanda kurucusu olduğu Gizli Bahçe Akustik projesi ile de birçok sevilen sanatçıyı bir araya getirerek unutulmaz anılara imza atmıştır.

Küçük yaşlarda başladığı bağlama çalma serüveni, onu farklı enstrümanlara ve kültürlere yönlendirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Müzik Toplulukları Bölümü’nde aldığı eğitim ve Erol Parlak ile Erdal Erzincan’dan aldığı bağlama dersleri, müziğe olan aşkını pekiştirdi.

Levent Canen, müzik dünyasında sadece enstrümanist değil aynı zamanda aranjör, prodüktör ve eğitmen olarak da adını duyurdu. Ütopya Müzik’teki çalışmalarıyla birçok ünlü sanatçının albümünde yer aldı ve kendi projelerini hayata geçirdi. Aynı zamanda müziği insanlar arasında bir köprü olarak kullanarak dayanışma etkinliklerinde sahneye çıkıyor.

Canen, Türkiye’den İngiltere’ye taşındıktan sonra True Beat Music adlı şirketi kurarak müzik eğitimi vermeye başladı. Aynı zamanda Gizli Bahçe Akustik ve Folktale gibi projelerde de aktif rol alarak müziği daha geniş kitlelere ulaştırıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.