kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
STERLIN
40,5336
BITCOIN
$64.531
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Kasiyerken milyon dolarlık imparatorluk kuran genç gündem oldu

Kasiyerken milyon dolarlık imparatorluk kuran genç gündem oldu
02.02.2023
0
A+
A-

Sermayesiz bir şekilde milyoner olan Sebaistian Ghiorgihu isimli genç sosyal medyayı salladı. Lüks araçlar hakkındaki sözleri tepki çekerken, genç adam nasıl zengin olduğunu ve hangi işleri yaptığını açıkladı.

Sıfırdan milyoner olan Sebastian Ghiorghiu isimli genç, bir podcast yayınına katıldı. Yayında nasıl zengin olduğunu anlatan Ghiroghiu, dinleyenleri bir anda küplere bindirdi.

Söz konusu yayında, Ghirorgihu, 20’li yaşlarda olan her erkeğin bir lüks aracının olması gerektiğini söyledi. 200 bin dolar civarında bir paranın bozuk paradan bir farkı olmadığını iddia eden genç adam bir anda dünyada gündem oldu. Ghirorgihu o anlarda şu sözleri sarf etti:

‘Yirmili yaşlarında bir adamsanız ve bir Lamborghini’niz yoksa, gerçekten oturup kendinizle ciddi bir tartışma yapmalısınız’

24 yaşındaki işadamı, çeşitli gelir kaynaklarından sadece altı yılda 8 milyon dolar kazandığını da iddia etti.

Gelirlerinin çoğunu Google reklamcılık ve Youtube üzerinden kazandığını belirten Ghiroghiu’nun sosyal medyada an itibariyle 825 bin takipçisi bulunuyor.

Sosyal medyadan gelen tepkilere ise Ghirorgihu’den yanıt gecikmedi. Ghirorgihu, internet üzerinden ürün satışı yaparak iyi bir gelir elde edileceğini belirterek şu sözleri söyledi:

‘Tanıdığım bu 18 yaşındaki çocuk, birkaç ay önce sermayesiz satış yapmaya başladı. Bugün öğlene kadar %30 marjla 12 bin dolar yaptı ve kredi kartına ihtiyacı olduğu için reklamları kapatmak zorunda kaldı. Sen hala deliriyorsun 20’li yaşlarında bir lambon olmalı dediğim için’

Bu tweetinin ardından zengin olmadan önce yaptıklarını anlatan Ghirorgihu, ABD’ye ilk geldiğinde TACO Bell ve KFC isimli firmalarda saatliği 8 dolardan çalıştığını hatırlattı.

Bir süre sonra araba kiralama işine girerek kar yapmaya başladığını belirten Ghirorgihu, 19 yaşında 9 arabasının olduğunu belirterek şöyle dedi:

‘Ne bekliyorsunuz ki? 19 yaşında birine para verirseniz lüks bir araba alır, bende öyle yaptım. Arabam hayatımdaki ilk başarım, ilk kupam gibiydi’

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.