kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
STERLIN
40,8115
BITCOIN
$70.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Didim’in Londra Fuarı’ndaki izlenimleri olumlu

6-8 Kasım tarihleri arasında İngiltere’nin Londra kentinde bu yıl 37. düzenlenen turizm fuarında Didim heyeti olumlu izlenimlerle döndü.

Didim’in Londra Fuarı’ndaki izlenimleri olumlu
11.11.2017
0
A+
A-

6-8 Kasım tarihleri arasında İngiltere‘nin Londra kentinde bu yıl 37. düzenlenen turizm fuarında Didim heyeti olumlu izlenimlerle döndü.DİTAB Başkanı Sevinç Karataş “Varlığımızı, ismimizi unutturmamak, görünürlüğümüzü artırmak adına biz buradayız.”diye konuştu.

İngiltere’nin Londra kentinde düzenlenen turizm fuarı seyahat sektöründen 5 bin katılımcı destinasyon, teknoloji ve özel sektör şirketler olmak üzere toplamda 51 bin seyahat profesyoneli katılırken, Didim ise fuarda Didim Turizm Altyapı hizmet birliği ve Didim Turizm derneği ile temsil edilirken oteller ve seyahat acenteleri de kendi tanıtımlarını yaptı.

DİTAB Başkanı Sevinç Karataş ile Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz Türkiye standı içerisinde Didim‘i tanıtırken Karataş fuarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı standında üç gün boyunca başta otellerin yönetici ve temsilcileri, tur operatörleri ve kamu kuruluşları olmak üzere 60 katılımcının yer aldığını kaydeden Sevinç Karataş” WTM pek çok turizm fuarından farklı olarak tüketicilerin kabul edilmediği, sadece kayıtlı üyeleri ve davetli diğer alıcıların ziyaret edebildiği yönetici, odaklı bir fuardır. 2017’nin son değerlendirmelerinin, 2018 inde görüşmelerinin yapıldığı fuar, tarih olarak ta çok önemli bir yere sahip. İlk günün yoğun ve pozitif geçen havası 2. güne de hakimdi. 2015 yılından itibaren katıldığım 7 fuar içinde profesyonellerin en yoğun katılım gösterdiği fuar diyebilirim. Sürekli koşturan, görüşme yapan, bazen toplantı yapacak yer bulamayan buluşmalara şahit olduk. İngiltere pazarının iki tur operatörü Jet2 ve Thomas Cook‘un Türkiye kapasitelerini artırmaları, son iki yılda yaşanan kaybın tekrar kazanılacağı ve eski satış rakamlarına dönülebileceği beklentisi fuara ilgiyi artırdığını düşünüyorum. Bu katılım ve ilgi iki gündür görüşmelere ve satışlara da yansıyor. Herkes keyifli ve mutlu. Fiyatların düşüklüğünden şikayet edilse de bir şekilde kendi çözümlerini de bulmuşlar. Her ne kadar Bakanımız ve Tanıtma Genel Müdürümüz satışın %50 oranında artacağını söyleseler de sektör temsilcilerinin görüşü bu rakamın yıl bazında %25-40 arasında kalacağı. Son iki yıl düşünüldüğünde ise bu rakam sektör için büyük bir önem teşkil ediyor ve ilaç gibi geliyor. Bu gün Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve Tanıtma Genel Müdürü de fuarı ziyaret edip sektör temsilcilerinden bilgi aldılar, stantları ziyaret ettiler.” dedi.

Didim’in tanıtım çalışmasında Fahri hemşehirisi Hüseyin Baraner’in stantta yer aldığını belirten Karataş“Katılan otellerimizin kendi stantlarının olması çözüm noktasında bizi rahatlattı. Halka açık olmadığı için çok fazla tanıtım materyali getirmediğimiz fuarda yine en çok ilgiyi vegfest broşürlerimiz çekti. Mutlaka herkesin bu konuda bir deneyimi ve merakı vardı. Fahri hemşerimiz Hüseyin Baraner’ le de hem vegfest için hem de Didim için yapacaklarımız konusunda görüştük. Önümüzde ki günlerde Didim‘ in İngiltere ve diğer pazarlarda digital tanıtımı için çalışma yapacak bir firma ile Didim de buluşmak için sözleştik. Biz sadece hangi fuar olursa olsun destinasyon olarak Didim de var demek için ve genel tanıtım adına neler yapabileceğimizi görmek için buralara geliyoruz. Varlığımızı, ismimizi unutturmamak, görünürlüğümüzü artırmak adına biz buradayız. Gelirken de kalem, buton, ingilizce broşür, anahtarlık, vegfest broşürlerimiz ve çantalarımızla geldik. Verimli bir fuar olduğuna, 2018 in Turizmciler için çok daha olumlu ve güzel geçeceğine inanıyorum” dedi. (HABERLER.COM)

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.