kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2662
EURO
35,0671
STERLIN
40,8697
BITCOIN
$65.330
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Hafif yağmur
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
19°C
Pazar Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Gökhan Durmuş’un katili hapiste

7 Şubat 2015 tarihinde boynundan bıçaklanan Gökhan Durmuş isimli 21 yaşındaki genci bıçaklayan kişi Turrel Auguste ömür boyu hapse mahkum edildi.

Gökhan Durmuş’un katili hapiste
30.09.2015
0
A+
A-

 

Gökhan Durmuş, bir dönem 16 yaş altı Türk Millî Takımı’nda top koşturdu

Gökhan Durmuş, bir dönem 16 yaş altı Türk Millî Takımı’nda top koşturdu.

7 Şubat 2015 tarihinde boynundan bıçaklanan Gökhan Durmuş isimli 21 yaşındaki genci bıçaklayan Turrel Auguste cinayetten suçlu bulundu. Turrell en az 21 yıl hapis yatacak.  Auguste’nin kardeşi Mathais Auguste (21) suçsuz bulunarak serbest bırakıldı.

21 yaşındaki futbolcu Gökhan Durmuş’u bıçaklayıp ölümüne sebep olmaktan 25 Şubat’ta tutuklanan Turrell Auguste’nin (19) ve Mathais Auguste (21) kardeşler mahkeme boyunca birbirlerini suçladılar.

Turrel Auguste ömür boyu hapse mahkum edildi.

Turrel Auguste ömür boyu hapse mahkum edildi.

“BUNU BANA NASIL YAPARSIN?”

Old Bailey mahkemesinde görülen davada, Gökhan Durmuş’u bıçaklayan iki kardeşten suçlu bulunan Turrell Auguste, suçlu bulunduğu açıklandığında çılgına döndü. Kararı duyunca agresifleşen “Ben masumum” diye bağıran Turrell Auguste’yi onlarca güvenlik görevlisinin sakinleştirmesi dakikalar aldı.

Mahkemedeki jüri üyeleri iki kardeş arasındaki karşılıklı suçlamaların ve karar anının ardından yaşananlar karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Turrell suçsuz bulunup serbest bırakılan kardeşine mahkeme kararı açıklandığında “Bunu bana nasıl yaparsın?” diye fısıldadı. Dedektif Andy Manning “ Gökhan ile Auguste arasındaki kavga sebebi her ne olursa olsun böylesine bir şiddetle genç bir insanın hayatını elinden almak kabul edilebilir birşey değil” dedi.

Mahkemede, Turrell Auguste ile Gökhan Durmuş arasındaki anlaşmazlığın uyuşturucu madde ile ilgili olduğu açıklandı.

EN YAKIN ARKADAŞI GÖRDÜ

Mahkemeden alınan bilgilere göre Auguste kardeşler 7 Şubat günü başarılı futbolcu Gökhan Durmuş ile beraberdi. Savcı Brian O’Neill “Gökhan Durmuş ve Auguste kardeşler o akşam planlı şekilde buluştular” dedi. Durmuş’un en yakın arkadaşı Hackney’deki Chatham Place’de gerçekleşen olaya tanık olmuş ancak hangi kardeşin bıçakladığını tam göremediğini söylemişti.

Ömür boyu hapse mahkum olan Turrell Auguste tutuklandığında yatak odasında bir torba cannabis bulunmuştu.

 DURMUS2

ARKADAŞI BIÇAKLADI

Özkan-Serpil Durmuş’un üç çocuğundan biri olan Gökhan’ın bıçaklanma olayı şöyle gelişti; Gökhan, 7 Şubat’ta saat 21.30-22.00 sıralarında “En iyi arkadaşım” dediği siyahi bir gençle seyir halindeyken, Hackney’deki Burberry markasının satış deposunun bulunduğu sokakta siyahi iki kişiyle karşılaştı.

Aracından inerek iki kişinin yanına giden Durmuş, çıkan kavga sonucu boynundan bıçak darbesi aldı. Önce bıçaklandığını hissetmeyen Gökhan acıyı hissedince arkadaşıyla 5 dakika mesafedeki Homerton Hastanesi’ne gitti. Bir taraftan da sürekli kan kaybeden Durmuş’a ilk tıbbi müdahale bu hastenede yapıldı.

Homerton Hastanesinde ilk tedavisi yapılan Durmuş, daha sonra Royal Free Hastanesine sevk edildi. Aldığı bıçak darbesinden dolayı beyin ölümü daha önce gerçekleşen Durmuş, 9 gün sonra kalbinin durmasıyla hayatını kaybetti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.