kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$67.141
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
22°C
LONDRA
22°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
20°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Silahlı saldırıda bir Türk öldürüldü

Kuzey Londra’nın Wood Green bölgesinde dün 17.30 sularında silahlı saldırıda vurularak öldürülen kişinin Erdoğan Güzel adında bir Türk olduğu öğrenildi.

Silahlı saldırıda bir Türk öldürüldü
11.07.2015
0
A+
A-

GUZEL Kuzey Londra’nın Wood Green bölgesinde dün 17.30 sularında silahlı saldırıda vurularak öldürülen kişinin Erdoğan Güzel adında bir Türk olduğu öğrenildi. Lordship Lane üzerinde bulunan Bros Bakery’nin önünde bulunan 42 yaşındaki Erdoğan Güzel’e, arabayla gelen bir grubun ateş açarak kaçtığı şahitlerce belirtildi.

Bu arada olay yerine gelen ambulansa alınan Güzel’in tüm çabalara rağmen 19.00 sıralarında hayatını kaybettiği, yanında bulunan yabancı bir kadının da kaldırıldığı hastanede yaşam kavgası verdiği bildirildi. Metropolitan Police, şu ana kadar herhangi bir tutuklama olmadığını kaydetti.

MAKİNALI SİLAH GİBİYDİ

Olayın meydana geldiği yerde chicken-shop’u bulunan İbrahim Yurdakul (33) London Evening Standart’a yaptığı açıklamada, silah seslerini duyduğunda kendisinin içerde kardeşinin ise dükkanın hemen dışında olduğunu belirtti.

Kardeşi Mahir’in, kurşunlara hedef olmamasını şansa bağlayan İbrahim Yurdakul, “Herşey 30-40 saniyede oldu. Kardeşim kaldırımdaydı, şayet yere atlamasaydı o da isabet alabilirdı. Çok şanslıydı. Silah büyüktü, makinalı silahlar gibiydi” dedi.

YANLIŞ YERDE, YANLIŞ ZAMANDA

Erdoğan Güzel’in adını vermeyen bir arkadaşı, “O devamlı bu caddedeydi. Çok iyi biriydi” dedi. Evli, 15 ve 16 yaşlarında bir kız, bir erkek çocuğu olan Erdoğan Güzel için Daily Mail, ‘Yanlış yerde, yanlış zamanda bulunmak’ yorumunu yaptı.

Polis shop’un sahibi Haydar Alma, Daily Mail gazetesine gördüklerini anlatırken, “Makinalı silah sesleri duyarak dışarı baktım.  Arabadan biri ateş açıyordu. Daha sonra dışarı çıktığımda insanların ambulans çağırdığını duydum. Bir erkek ve bir kadın yerde yatıyordu. Yoldan geçenler cep mendilleriyle onların akan kanlarını durdurmaya çalışıyorlardı” dedi.

Bu arada Lordship Lane’nin, Perth Road ile Winkfield Road arasındaki bölümünün polis kordonuyla çevrili ve kapalı olduğu da açıklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.