kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2073
EURO
35,0615
STERLIN
40,8522
BITCOIN
$65.743
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
16°C
LONDRA
16°C
Kapalı
Perşembe Hafif yağmur
20°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

İADD, Dr. Sedef Kabaş ile söyleşi ve kitap-imza programı düzenledi

İADD, Dr. Sedef Kabaş ile söyleşi ve kitap-imza programı düzenledi
30.10.2023
0
A+
A-

İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği (İADD), Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamak için özel etkinlikler düzenledi. Bu özel programın bir parçası olarak 29 Ekim Pazar günü, Limehouse Library Hotel’de gerçekleşen “Dr. Sedef Kabaş ile Söyleşi ve Kitap-İmza Programı,” katılımcılar arasında büyük ilgi gördü.

Sedef Kabaş, Londra doğumlu bir isim olup Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden en yüksek derece ile mezun oldu. Fulbright bursu kazanarak Boston Üniversitesi’nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kabaş, üniversitelerde “Medya İlişkileri,” “Diksiyon, Etkili Ses ve Beden Dili,” “Sunum Becerileri,” “Röportaj Teknikleri” ve “Etkili Haber Yazımı” konularında dersler verdi.

1995 yılında CNN International’ın Atlanta’daki haber merkezinde çalışmaya başlayarak, ilk Türk gazeteci unvanını kazandı. “Almanya’da Türk Döneri” haberi ile 1998 CNN World Report/En İyi Ekonomi Haberi ödülünü almaya hak kazandı. Kabaş, Türkiye’de birçok televizyon kanalında siyaset, ekonomi, medya, akademi, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri ile gerçekleştirdiği 1500’den fazla röportajla tanınıyor. Gazetecilik kariyeri boyunca “ekranların en iyi soru soran gazetecisi” olarak kabul edilen Kabaş, pek çok ödülün de sahibi oldu.

2007 yılında Sedef Kabaş, eğitim, koçluk ve danışmanlık şirketini kurdu. İş dünyasının liderleri, üst düzey yöneticileri ve yabancı yöneticilere iletişim koçluğu ve medya danışmanlığı yapmanın yanı sıra, Türkiye’nin önde gelen şirketlerine grup eğitimleri veriyor. Kabaş ayrıca “Sesli Düşünenler,” “Zamanı Dize Getirenler,” “İpek Dokulu Başarılar,” “Soru Sorma Sanatı,” “Hayatını Seçen Kadın” ve “Muazzam Muazzez” adlarını taşıyan altı kitabın yazarıdır.

 

İADD Başkanı Jale Özer, bu özel programın Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlama çabalarının bir parçası olduğunu belirterek, katılımcılara ve Sedef Kabaş’a teşekkür etti. İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet’in değerlerine olan bağlılığını vurgulayarak, bu anlamlı kutlama programının başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkıda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.