kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2340
EURO
35,1376
STERLIN
40,9040
BITCOIN
$65.370
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
19°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Genç sanatçı Cem Arda: Uluslararası arenada büyük başarılar

Genç sanatçı Cem Arda: Uluslararası arenada büyük başarılar
12.09.2023
0
A+
A-

Londra’nın kendi topraklarında yetişen ve 2021 yılında Middlesex Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun olan genç sanatçı Cem Arda, uluslararası sanat sahnesindeki başarısını göz kamaştırıcı bir şekilde sürdürüyor. İngiltere’nin başkentindeki doğup büyüyen Arda, sanat kariyerine bu metropolde başlamış ve mezuniyetinin ardından büyük adımlar atmaya devam etmiştir.

Genç sanatçı, Londra ve İstanbul’da düzenlediği kişisel sergilerle tanınırlığını artırdıktan sonra, sanatının etkisini Avrupa genelinde göstermeye başladı. Özellikle İngiltere’deki karma sergilere katılmasının ardından, Mayfair Galeri Marquess’te “Soul” isimli ilk kişisel resim sergisini gerçekleştirdi. İlayda Uzunarslan’ın küratörlüğünde hayata geçen bu sergi, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Cem Arda, sanat yolculuğuna hız kesmeden devam ederek, Ağustos ayında İstanbul’da Kalamış Fulart Gallery’de ikinci kişisel resim sergisine imza attı. İlayda Uzunarslan’ın yine küratörlüğünü üstlendiği bu sergi, sanat dünyasında genç sanatçının adını daha da duyurmasını sağladı.

Ulusal sınırları aşarak uluslararası arenada da dikkat çeken Cem Arda, İtalya’da bir karma sergide Jüri Özel Ödülü’nü kazandı ve gelecekteki sergiler için özel davet aldı. Bu başarılarla sanat dünyasında adından sıkça söz ettiren Arda, İsviçre’nin prestijli sanat projelerinden biri olan ArtBox Project Zurich’de en sevilen eserlerini izleyicilerle buluşturdu.

Cem Arda’nın eserleri sergilendiği her ülkede büyük beğeni ve takdir topluyor. Genç sanatçı, yeni sergileri için Londra’daki atölyesinde üretimine devam ediyor. Sanatseverler, Cem Arda’nın sanatsal yolculuğunu heyecanla takip etmeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.