kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2684
EURO
34,9536
STERLIN
40,6555
BITCOIN
$61.674
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
15°C
LONDRA
15°C
Hafif yağmur
Perşembe Hafif yağmur
20°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Noyanlar 50. yılını Londra’da 4 yeni projesini tanıtarak kutladı

Noyanlar 50. yılını Londra’da 4 yeni projesini tanıtarak kutladı
27.12.2022
0
A+
A-

Noyanlar Şirketler Grubu, Londra’da faaliyet gösteren 10 Türk okulluna bağış yaptıklarını açıkladı

Noyanlar Şirketler Grubu, Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe pazar lideri olarak inşaatın 50. yılını kutlamak amacıyla 22 Aralık Perşembe günü Londra’da bir tanıtım resepsiyonu düzenledi.

Kuzey Londra’da düzenlenen etkinliğe, toplum üyelerini, eski müşterileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, yerel Türk ve Kıbrıslı Türk meclis üyelerini ve iş insanlarını bir araya geldi.

Gerçekleştirilen etkinlikte, misafirlere Noyanlar Şirketler Grubu hakkında bilgiler sunuldu. Katılımcılara, Noyanlar Şirketler Grubu’nun tarihçesi ve aile şirketinin 50 yılı aşkın bir sürede nasıl evlere yeni bir yaklaşım getirip geliştirdiği ve bunun yanı sıra bakım, konaklama ve araç kiralama gibi ek getiriler hakkında kısa bir video gösterildi.

Etkinliğe katılan Dr. Teoman Sırrı, Noyanlar Şirketler Grubu’nun çalışmalarına ilişkin birkaç çalışmadan söz ederek, projenin sadece konut satışından ibaret olmadığını, spor salonları, havuzlar, çevredeki yeşillikler ve yürüyüş yolları ile bir yaşam tarzı olduğunu vurguladı. Dr Sırrı, Noyanlar Şirketler Grubu’nun Long Beach Tıp Merkezi’ni açacakları bölgede gerçek sağlık ihtiyacını anladığını ve şimdiden ambulans satın aldıklarını ve ikincisini aradıklarını sözlerine ekledi.

Noyanlar Şirketler Grubu Satış Temsilcisi Coşkun Tunçkaya, OLEA Residence, Bellagio, Sea Breeze ve Ocean Life ile ilgili bir sunum yaptı. Dükkanlar ve yeşil alanlar, sahile bir taş atımı mesafede, her bütçeye uygun ödeme ve taksit seçenekleriyle ilişkin katılımcılara önemli bilgier verdi.

Noyanlar Şirketler Grubu Satış Temsilcisi Coşkun Tunçkaya

Tunçkaya, “Bir yaşam standardı oluşturuyoruz, bir eksiklik olduğunu gördük ve bunu da karşıladık. Londra’daki gençler ve Kıbrıslı Türkler için uzun vadeli ödeme seçeneklerinin olmadığını da gördük ve OLEA Residence gibi projemizle bunu ele aldık.” Ayrıca etkinlikte yer alan dört projeden Neo Residence, Vita Silva, Miracle Residence ve İskele Boğaz Marina Konsept Projesi ile geleceklerini ilk kez gözler önüne serdi.

Noyanlar Şirketler Grubu’nun Londra’daki Kıbrıslı Türk’ün desteğiyle 50 yılı aşkın süredir uluslararası boyutlara ulaştığını vurgulayan Direktör Ahmet Noyan, “Sizin sayenizde çıktık bu yola, ve şimdi adaya dönmek isteyip, ev sahibi olmak isteyenler için buradayız. Bağlantılarımızı kaybeden, ev sahibi olmak isteyen üçüncü ve dördüncü neslimiz 10 yıl vadeli taksit seçenekleri ile firmamız yanınızda.”

Noyanlar Şirketler Grubu’nun Direktör’u Ahmet Noyan

Ahmet Noyan, şirketin kurucusu olan babası Gökhan Noyan ve amcası Mustafa Noyan ile birlikte toplumsal meselenin ön planda olduğunu ve nasıl bir fark yaratabileceklerine önemsediklerini belirtti. ”Kıbrıs Türk toplumunu sadece Kıbrıs’ta değil, İngiltere’de de her zaman desteklemeye çalışıyoruz. 2023’te daha büyük sözler vermeliyiz, buradaki okullara ve oradaki iş adamlarımızla topluluk gruplarına size daha yakın olmak için bir bütçe belirlememiz gerekiyor.  Çünkü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan 50-60 bin vatandaşımız varsa, bizim memleketimizde yaşayanlardan daha çok sizler burada yaşıyorsunuz.”

Noyanlar Şirketler Grubu, Londra’da faaliyet gösteren 10 Türk okulluna bağış yaptıklarını açıkladı. İngiltere KKTC Eğitim Ataşesi Metin Harper, Ahmet Noyan’ı okul müdürleriyle tanıştırarak, okullara  yapılan destekten dolayı teşekkürlerini sundu.  Söyleşilerin ardından Noyanlar Şirketler Grubu ekibinden proje hakkında bilgi alan konuklara broşlar takdim edilirken, yemek ve içecek ikramı ile gecenin tadına varıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.