kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,1979
EURO
34,7210
STERLIN
40,3711
BITCOIN
$60.983
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı az bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
19°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Cuma orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Kebap Ödülleri’nde karar anı yaklaşıyor

7 Ocak tarihinde 1000’i aşkın davetlinin katılımı ile sahiplerinin bulacak Britanya Kebap Ödülleri (British Kebab Awards) jürisi toplantılarını sürdürüyor.

Kebap Ödülleri’nde karar anı yaklaşıyor
18.11.2014
0
A+
A-

 

7 Ocak’ta yapılacak ve binin üzerinde davetlinin katılması beklenen bir törenle sahiplerini bulması beklenen Kebab Ödülleri için jüri toplantıları sürüyor.

7 Ocak’ta yapılacak ve binin üzerinde davetlinin katılması beklenen bir törenle sahiplerini bulması beklenen Kebab Ödülleri için jüri toplantıları sürüyor.

 

7 Ocak tarihinde 1000’i aşkın davetlinin katılımı ile sahiplerinin bulacak Britanya Kebap Ödülleri (British Kebab Awards) jürisi toplantılarını sürdürüyor. İlk kez 2012 yılında düzenlenen ve geleneksel hale getirilen organizasyonun jürisi geçen hafta yeniden bir araya gelerek, ödül için aday gösterilen işletmeler ve törene ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Mali Müşavir Altan Kemal, Turkish Bank yöneticisi Ufuk Güngör, işadamı Mustafa Topkaya, gıda sektöründe faaliyet gösteren girişimci Paul Luther, CEO Milind Kangle ve restoran zincir sahibi Mark Evans’ın katıldığı jüri toplantısı Club Quarter Oteli’nde gerçekleştirildi.

CETFUS yetkilileri İbrahim Doğuş ve Buket Bora’nın jüri üyelerine aday gösterme sürecine ilişkin bilgi verdikleri toplantıda, adaylık için son başvuru tarihinin 10 Aralık olması  kararlaştırıldı. Bu tarihten sonra, işletme standartları açısından değerlendirilecek olan aday restoranlar arasında kategorilere göre son üçe kalan işletmelerin listesi belirlenecek. Jüri üyeleri daha sonra, söz konusu işletmeleri ziyaret ederek kalite ve lezzet standartlarını yerinde değerlendirecekler.

Waterloo Park Plaza Hotel’de  yapılacak törende ödüllendirilecek işletmelerin belirleneceği son jüri toplantısının ise 5 ya da 6 Ocak tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

2015 - 3.Britanya Kebap Ödülleri için şu ana kadar 300 dolayında işletme aday gösterildi. Yeni adaylar için son tarih 10 Aralık olduğu duyuruldu.

2015 – 3.Britanya Kebap Ödülleri için şu ana kadar 300 dolayında işletme aday gösterildi. Yeni adaylar için son tarih 10 Aralık olduğu duyuruldu.

Britanya Kebap Ödülleri kapsamında milletvekilleri ve Lordlar Kamarası üyeleri, seçim bölgeleri veya yaşadıkları bölgelerde bulunan işyerlerini aday gösteriyorlar. Organizasyon kapsamında vatandaşlar ve sektörde faaliyet gösteren işletmeler de adaylık önerisinde bulunabiliyor. Aday göstermek isteyenler organizasyonun  http://britishkebabawards.co.uk web adresinde bulunan ‘nomination’ sayfasına girerek basit bir formu doldurarak heyecana ortak olabilecekler.

İlk senenin ödüllerinin 50’yi aşkın milletvekili ve Lordlar Kamarası üyesinin hazır bulunduğu bir törende dağıtılırken, ikinci yıl Sheraton Park Lane Hotel’e taşınan etkinliğe 500 dolayında davetli katılmıştı.

Ödül töreninin jürisinde ayrıca milletvekilleri Nadhim Zahawi, Keith Vaz, Baroness Hussein-Ece, Londra Belediye meclis üyesi Joanne McCarthy, milletvekili adayı Joan Ryan, işadamı Rami Ranger, Mark Evans ve James Breslaw ile hukukçu Shany Gupta da yer alıyorlar.

Yorumlar

  1. Neyzen Tevfik says:

    Ye Kebabı,
    İç şarabı,
    Kır Karpuzu,
    Böyle bekle gidersin Cennete,

    Neyzen Tevfik

  2. salih says:

    elinize sağlık