kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4902
EURO
34,6030
STERLIN
40,4859
BITCOIN
$62.623
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

London Sport’un yönetim kuruluna Kıbrıslı Belediye Lideri atandı

London Sport’un yönetim kuruluna Kıbrıslı Belediye Lideri atandı
05.08.2020
0
A+
A-

İNGİLTERE’NİN başkenti Londra’nın en büyük ve başarılı spor organizasyonun yönetim kuruluna Kıbrıslı Belediye Lideri Stephen Alambritis atandı.

London Sport isimindeki kurum, Larnaka doğumlu Güney Londra’nın Merton belediyenin lideri Stephen Alambritis yönetim kuruluna seçerek, Alambritis’in Londra’yı dünyanın en aktif ve sportif şehir olması için önemli katkısı olacağına inanıyor.

Merton belediyesi’nde son derece başarılı ve popüler bir lider olan meclis üyesi Akambritis’in, London Sport’un başkentte faaliyet gösteren çeşitli sektör paydaşlarıyla bağlantılarını geliştirmeye yardımcı olacağı düşünülüyor.

Yapılan açıklamaya göre, Alambristis’in böylesi görevi getirilmesi, London Sport kuruluşun işgücünün çeşitliliğini artırmaya odaklanması ve hizmet ettiği toplulukları daha fazla temsil etmesi anlamına geldiği belirtildi.

Londra Gazete’ye özel açıklamalarda bulunan Merton Belediye Lideri Stephen Alambritis, seçilmesinden dolayı oldukça mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek şu ifadeyi kullandı:

“London Sport İngiltere’de çok önemli ve büyük başarılara imza atmış bir kurum. Bu organizasyonun bir parçası olmak elbette gurur verici, yaşanan bu olağanüstü dönemde özellikle sporu ön plana koymamız gerekiyor, bunu başarmak içinde çok çalışacağız. İngiltere’de faaliyet gösteren Kıbrıs Rum futbol federasyonu ve Türk Toplum Futbol Federasyonu ile de temasa geçip birlikte çalışmayı hedefliyoruz. Bu kurumların London Sports ile çalışıp meydana inmesi gerekiyor artık, amatör futbolun dışında farklı sportif aktivitelere dâhil olmaları için toplum üyeleri ile o köprüyü kurmaya hazırım. Bende uzun bir süre sportif açıdan oldukça aktiftim fakat yaşımdan dolayı eskisi kadar değilim artık, ama futbol dışında hentbol gibi oyunlarda var mesela. İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı toplumu farklı spor faaliyetlerine teşvik etmeyi umut ediyorum.”

Stephen Alambritis’in seçilmesi üzerine konuşan London Sport başkanı Jillian Moore şunları söyledi:

“Alambristis’in kurulumuza davet etmekten mutlu duyuyorum. Müthiş bir uzmanlık ve geniş bir bağlantı ağı getiriyor, bunların hepsi bizim işimiz için çok değerli olacak. Mevcut durumlarda, Londra’daki fiziksel aktivitiye teşvik etmemiz her zamankinden daha önemli şu an. Stephen dâhil yeni mütevellilerimizin, mevcut kurulumuzun ve Londra Sports’taki tüm ekibimiz bu görüşümüzü destekliyor. Londra’yı dünyanın en fiziksel olarak aktif şehri yapma vizyonumuza ulaşmamız için hep birlikte çalışacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.