kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
STERLIN
40,9498
BITCOIN
$70.397
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Ünlü İngiliz komedyen Britanya Alevi Federasyonundaki gıda yardım çalışmalarına destek verdi

Ünlü İngiliz komedyen Britanya Alevi Federasyonundaki gıda yardım çalışmalarına destek verdi
07.05.2020
0
A+
A-

ÜNLÜ İngiliz aktör, komedyen Jack Whitehall, Koronavirüsle mücadelede aktif rol üstlenen Britanya Alevi Federasyonu’nun çalışmalarına destek olmak için federasyonun merkezini ziyaret edip çalışmalara yardım etti.

Jack Whitehall geçen hafta çalışmalarına katıldığı Felix Project kapsamında Britanya Alevi Federasyonu’nu da ziyaret etti. Federayon Başkanı İsrafil Erbil ve gönüllülerle birlikte bir süre gıda paketleri hazırlayan Whitehall, duygularını “Felix Projesini ve gıda yardım çalışmalarını daha önce duymuştum, ama buraya gönüllü olarak geldikten sonra ne kadar hayati önemde olduğunu fark ettim” sözleri ile ifade etti.

Bölge sakinleri başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahipleri için bir gıda bankası haline gelen Britanya Alevi Federasyon’un çalışmaları hakkında bilgi alan Whitehall, salgının başlamasının ardından ayrım gözetmeksizin binlerce kişiye destek verilmesini takdir ettiğini söyledi.

Jack Whitehall

Federasyon Başkanı İsrafil Erbil ise Jack Whitehall’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tanınmış kişilerin yaptığı katkıların gıda desteklerine yönelik toplumsal duyarlılığı arttırdığını söyledi.

Felix Project ile ilk günlerden itibaren yardımlaştıklarını dile getiren Erbil, iki kurumun karşılıklı olarak gıda paylaşımda bulunduğunu belirtti.

Ülke genelinde yaygınlaşan gıda bankalarına (food bank) yönelik taleplerin arttığını söyleyen Erbil, salgın sonrası işini kaybeden veya geliri oldukça azalan binlerce insanın, temel gıda ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorluklar yaşadıklarına dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.