kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
STERLIN
41,0404
BITCOIN
$70.451
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Ata Demirer Londra’da hem güldürdü hem oynattı

Ata Demirer Londra’da hem güldürdü hem oynattı

Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden Ata Demirer, müziği ve komediyi birlikte sahnelediği şovuyla Londra’da muhteşem bir performans sergiledi.

Ata Demirer Gazinosu aldı gösterisinde sanat müziği, pop, arabesk, halk müziği ve operaya türünde eserleri seslendiren başarılı komedyen, yaptığı esprilerle izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Yoğun katılımla gerçekleşen gösteri dün akşam (21 Ekim Perşembe) Londra’nın en önemli gösteri merkezlerinden biri olan Eventim Apollo’da sahne aldı.

Türkiye’nin usta müzisyenlerinden oluşan bir orkestra ile sahneye çıkan ata Demirer’e okudğu bazı şarkılarda dansçılar da eşlik etti.

Ünlü komedyen Demirer, Türkiye’nin belli dönemlerine damga vuran sanatçıları Tarkan, Ceylan, Bergen, Kibariye, Sezen Aksu ve Aleyna Tilki’ye yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahalara boğup, Müslüm Gürses, Bülent Ersoy ve Zeki Müren taklitleriyle büyük alkış aldı.

İtalyanca opera okuyan Demirer, sonrasında Yunanistan ve Küba’dan eserler de okuyup, Türkçeleştirilen hallerini de seslendirdi.

Büyük coşkuyla izlenen gösteri iki bölümden oluştu ve yaklaşık iki saat sürdü. 7 müzisyen, iki dansçı, 1 maestro ve sahne arkasındaki ekibiyle Londra2yı adeta fetheden Ata Demirer, Birleşik Krallık’ın farklı bölgelerinden gelerek kendisini izleyen herkese teşekkür ederek gösterisini bitirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.