kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
STERLIN
40,9450
BITCOIN
$70.447
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Olympia seçim merkezine nasıl gidilir?

Kensington Olympia’ya bu haftasonu bazı tren seferleri işlemeyecek. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlardan duyarlı olmaları isteniyor

Olympia seçim merkezine nasıl gidilir?
01.08.2014
0
A+
A-
Kensington Olympia’ya bu haftasonu bazı tren seferleri işlemeyecek. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlardan duyarlı olmaları isteniyor
Olympia'ya nasıl gidilir?

Kensington Olympia’ya bu hafta sonu bazı tren seferleri işlemeyeceğinden oy kullanacak vatandaşların duyarlı olmaları isteniyor

Bu haftasonu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacak vatandaşların Olympia seçim merkezine doğru yola çıkmadan önce kullanacakları güzergahı kontrol etmeleri isteniyor.

Kensington (Olympia) istasyonuna hem Londra Metrosunun District hattı (yeşil renkli) hem de metro haritasında turuncu renkle gösterilen London Overground tren seferleri düzenleniyor.

Fakat London Overground’ın bu haftasonu Olympia – Clapham Junction seferlerini tadilat nedeniyle askıya alması, özellikle Güney Londra’dan gelen vatandaşların yolunu uzatacak.

Olympia’ya District line seferleri ise Earl’s Court istasyonu üzerinden aktarmalı olarak yapılacak.

OTOBÜS VE YÜRÜME SEÇENEKLERİ DE VAR

Londra Gazete’nin yukarıda hazırladığı bölge haritası, yakın civardaki istasyonlardan kısa bir yürüyüş veya otobüs yolculuğu ile Olympia’ya ulaşmanın mümkün olduğunu gösteriyor.

Mesela Earl’s Court istasyonunda Olympia trenini beklemek istemeyenler, District line’da bir sonraki istasyon olan West Kensington’dan ya Piccadilly line’da bir sonraki istasyon olan Hammersmith’den kısa bir yürüyüş yaparak Olympia’ya ulaşabilirler.

Circle line ile High Street Kensington’a ulaşan vatandaşlar ise 12 dakikalık yürümeyle seçim mekanına ulaşabilirler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Londra Başkonsolosluğu, Londra’nın diğer istasyonlarından Olympia’ya nasıl ulaşılacağı konusunda bilgi verdi.

Enfield Chase İstasyonu’ndan trenle Finsbury Park İstasyonu’na gidebilir, burada Piccadilly hattına aktarma yaptıktan sonra Earl’s Court İstasyonu’nda District hattına geçip Kensington (Olympia) istasyonunda inebilirsiniz,

Edmonton Green İstasyonu’ndan trenle Seven Sisters İstasyonu’na gelip Victoria hattına geçebilir, Green Park İstasyonu’nda inip Hammersmith istikametine giden 9 numaralı otobüse binerek Kensington (Olympia) durağında inebilirsiniz.

Enfield Town İstasyonu’ndan ise ya Enfield Chase İstasyonu’na yürüyerek ya da Seven Sisters İstasyonu’na trenle giderek yukarıdaki anlatılan yollardan biriyle ulaşabilirsiniz.

Harringay Green Lanes İstasyonu’ndan sadece 2 Ağustos günü Gospel Oak İstasyonu’na trenle, bu istasyondan da Kensington (Olympia) İstasyonu yönüne giden diğer tren hattına aktarma yaparak gelebilirsiniz.

Dalston Kingsland İstasyonu’ndan trenle Highbury & Islington İstasyonu’na gelerek burada Victoria hattına geçebilir, Victoria İstastonu gelindiğinde District hattıyla önce Earl’s Court İstasyonu’na, buradan da Kensington (Olympia) İstasyonu’na giden yine District hattı trenine binerek ulaşabilirsiniz.

Londra’nın Croydon ve Penge gibi güney bölgelerinden gelecek olan vatandaşların ise Victoria ya da Charing Cross istasyonlarına tren ile gelip District line metro hattına aktarma yapmaları gerekecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.