kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5108
EURO
34,9455
STERLIN
40,8015
BITCOIN
$64.154
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İngiltere Cemevi öğrenciler ve yetişkinler için kurslar açıyor

İngiltere Cemevi öğrenciler ve yetişkinler için kurslar açıyor
22.08.2019
0
A+
A-

LONDRA başta olmak üzere Birleşik Krallık genelinde Alevi inanç ve kültür merkezi olarak büyük bir otoriteye sahip olan İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi (İAKM Cemevi) 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında okul çağındaki bireyler ve yetişkinler için kurslar açacak.

İAKM Cemevi, sadece inanç ve kültür merkezi olmanın yanı sıra aynı zamanda bir eğitim kurumu olarak da başta toplum üyeleri olmak üzere her kesimden insana hizmet verecek. 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlayacak kurslarda hem okul çağınki bireyler hem de yetişkinler pek çok farklı konuda alanında uzman öğretmenlerden ders alacak.

Daha başarılı gelecek nesiller yetiştirmek ve kendisini kültür sanat veya pozitif bilimlerde ilerletmek isteyenlere amme hizmeti niteliğindeki kurslar cüzi miktardaki ücretlerle sunulacak.

İAKM Cemevinin yeni eğitim sezonunda vereceği kurslar hakkında açıklama yapan Eğitim Koordinatörü Alkan Karaçam aynı zamanda doktora eğitimi almış bir Türkçe öğretmeni.

Alkan Karaçam

İAKM Cemevi Eğitim Koordinatörü ve Türkçe öğretmeni Alkan Karaçam, “Modern dünyanın en önemli parametrelerinden biri eğitimdir. Eğitimin önemi günden güne artmaktadır. Eğitim dereceniz sizi toplumda daha önemli bir insan yapar. Eğitim sadece bireysel fayda sağlamaz. Toplumsal birçok fayda da sağlar. Eğitimli toplumda sorunlar daha kolay çözülür. Toplumsal barış daha kolay temin edilir. Toplum üyelerimizin eğitimine ve kendilerini geliştirmelerine mutlaka katkı sunacak olan Key Stage, Science, açılımı Genereal Certificata of Education olan GCSE sınavlarına hazırlık, Matematik, Türkçe, Kürtçe dersleri, yetişkinler için İngilizce (ESOL), Alevilik, semah, halk oyunları başta olmak üzere bağlama, gitar, keman, piyano, tiyatro/drama, diksiyon, resim, satranç, pilates, zumba derslerimiz olacak.” dedi.

9 Eylül Pazartesi başlayacak olan kurslar 28 Haziran 2020’de sona erecek. Üç dönemden oluşacak ders programlarına Christmas ve Easter dönemlerinde ara verilecek.

İAKM Cemevi tarafından gerçekleştirilecek kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt için 020 3887 3551 numaralı telefonu arayabilir veya Wood Green’de 19 Clarendon Road, Hornsey, N8 0DD adresindeki cemevi binasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.