kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
STERLIN
40,9528
BITCOIN
$69.785
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Bizim Hüseyin metroda yaptığı anonslarla meşhur oldu

Bizim Hüseyin metroda yaptığı anonslarla meşhur oldu
19.08.2019
0
A+
A-

Londra İçin Ulaşım’da (TfL) çalışan Kıbrıslı Türk Hüseyin Ragıp, perona yanaşan trenler için yapıtığı anons ile İngiltere’de meşhur oldu.

Priscila Oprescu adlı bir sosyal medyada kullanıcısının kaydettiği video ile üne kavuşan 33 yaşındaki Ragıp, Londra’nın Bank metro istasyonundan geçen DLR hattı için hizmet veriyor.

Her gün binlerce kişiye yardım eden Ragıp, bir boks spikeri edasıyla yaptığı anonsları sayesinde BBC, ITV, Daily Mail gibi medya organlarının gündem konusu oldu.

Sinema eğitimi alan Ragıp’ın videosunu izleyen pek çok profesyonel, onun doğal bir spiker olduğunu düşünüyor.

Hüseyin Ragıp – Michael Buffer

Efsanevi boks spikeri Michael Buffer’a taş çıkartan performansı ile perona yanaşan trenleri anons eden Ragıp, ayrıca eski bir polis memuru.

Evli ve bir çocuk babası olan Ragıp’ın videosunu izleyen Buffer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Ragıp’ın anonslarından etkilendiğini ifade ederek, “Bunu sevdim!” dedi.

ITV’de yayımlanan sabah programına konuk olarak katılan Ragıp, bir anda ülkenin en tanınan metro çalışanı oldu.

Hüseyin Ragıp, ITV’de yayınlanan sabah programına konuk oldu

Boks spikeri gibi anons yapma fikrinin nereden geldiğini açıklayan Ragıp, “Bu işe başladığımda anonsları normal yapıyordum fakat insanların beni ve söylediklerimi dinlemediklerini fark ettim. Bir şeyler yaparak insanların dikkatini çekmem gerektiğini düşündüm ve bu yolu buldum.” dedi.

Boks taraftarı ve Michael Buffer’in hayranı olan Hüseyin Ragıp, “İnsanları mutlu ve gülümserken görmek buna değer.” diyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.