kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5861
EURO
34,8450
STERLIN
40,3882
BITCOIN
$66.093
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Rafet Filiz iki çocuğu yanındayken Enfield’de gasp edilmek istendi

02.08.2019
0
A+
A-

Londra’da Sokak ortasında maskeli 2 hırsız, Kıbrıslı Türk Rafet Filiz’in kolundaki saati çalmak istedi. Eski bir dövüşçü olan Rafet Filiz çocuklarının önünde saldırıya uğradı. O anlar, çevrede bulunan bir kişi tarafından kaydedildi.

Enfield’de meydana gelen olayda, çocuklarıyla birlikte bir kafeden çıkan eski dövüşçü Rafet Filiz’in maskeli hırsızların hedefindeydi. Kolundaki lüks saati çalmaya çalışan hırsızlarla Filiz arasında çıkan arbedede, yere düşen dövüşçü yaklaşık 12 bin pound değerindeki saati çaldırmadı.

Filiz’in oğulları etraftakilerden ve telefonla polisten yardım isteyince, hırsızlar araçlarına binerek kaçtı.

Hırsızların çalmak istediği o saat.

Londra Gazete’ye konuşan Rafet Filiz, “Çocuklarımın karşısında gerçekleşen iğrenç bir saldırıydı. Başkası olsa takıyı (saati) hırsızlara verir, gidip sigortadan geri alırdı. Çocuklarıma kaybetmeyeceğimi gösterebilmek için gururumu bir kenara bırakıp hayatımı riske attım. Fakat hırsızlar bıçak kullanmadıkları için şanslıydım; aksi takdirde çocukların babalarının öldürüldüğüne şahit olacaktı.” dedi.

Saldırı anını da anlatan Filiz, “Omuzumda bir el hissettim. İlk başta tepki vermedim. Oğlum olduğunu sandım. Sonra bileğimin üzerinde bir el daha hissettim, o an olayın şaka olmadığını anladım. İki kişi göğsüme tekme atıp yüzümü yumrukladı. Aldığım eğitimler ve dövüşçü olmam bana bu olayda yardımcı oldu.” dedi.

ÇOCUKLARI İÇİN ENDİŞELENMİŞ

Çocukları için endişelendiğini dile getiren Filiz, “Çocuklarım olmasa onların peşinden giderdim. Çocuklarım için endişelendim. Onlarla birebir görüşmek istiyorum. Maalesef kanunsuz bir toplumda yaşıyoruz.” dedi.

Polis tarafından saldırı ile alakalı soruşturma başlatılırken, henüz tutuklanan kimse olmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.