kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3697
EURO
35,0071
STERLIN
40,9395
BITCOIN
$70.150
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Londra’daki takı sergilerinde Cece London rüzgarı esiyor

20.02.2019
0
A+
A-

Londra’da doğup büyüyen Kıbrıslı Türk Ceyda Üçyiğit,Central Saint Martins Üniversitesi’nde tasarım bölümünden mezun olduktan sonra dünyaca ünlü firmalarla çalışmaya başladı. Yıllardır takı tasarımı işlerinde edindiği tecrübelerle “Cece London Jewellery” imzasıyla yapmaya başladığı tasarımlar sergilerde yoğun bir ilgi ile karşılanıyor.

Üçyiğit, takı ve mücevher tasarımına küçüklüğünden bu yana hep ilgi duduğunu ve aldığı nitelikli eğitimlerden sonra profesyonel olarak bu işe başladığını belirtti. BoodlesAwardWinningJewellery Designer ödülü ile başarısını taçlandıran Üçyiğit, yıllarca dünyaca ünlü Swarovski and Harrods markaları için yaptığı başarılı çalışmalar ile tasarımlarından söz ettirmeyi başardı. Geçen sene Aralık ayında “Cece London Jewellery” imzası ileyapmaya başladığı tasarımları, çeşitli sergilerde stand açarak tanıtmaya başladı. Genç girişimciler listesine adını kazımaya çalışan Üçyiğit, Apprentice BBC1 programından çalışan Raef Bjayou aracılığı ile MoncrieffLondon’a müdahil olmayı başardı.

19 Şubat’ta The Washington MayfairHotel’de açtığı stantta Londra Gazete’ye konuşan Üçyiğit, “Ben işimi severek yapıyorum. Yıllardır üstüne emek harcadığım tasarımların bu şekilde ilgi görüyor olması bir Kıbrısı Türk olarak beni onure ediyor” dedi.

Vogue and Glamour gibi magazin dergilerinde yayımlanan tasarımları ile ün yapan Üçyiğit, önümüzdeki dönemde yeni sergilere katılarak tanıtımlarının devam edeceğini belirtti. Üçyiğit, yaptığı ve yapacağısergi ve tanıtımlara ilgi duyanların “Cece London Jewellery”sosyal medya hesaplarından bilgi edinebileceklerini belirtti.

 

Yorumlar

  1. Naime ÜÇYİĞİT says:

    Tebrikler sevgili yetenekli yeğenim