kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
STERLIN
41,0600
BITCOIN
$71.062
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Londra’daki Kıbrıslı Türk gençler, Cardiff’teki gençlerle bir araya gelecek

Londra’daki Kıbrıslı Türk gençler, Cardiff’teki gençlerle bir araya gelecek
04.12.2018
0
A+
A-

İNGİLTERE’DE doğup büyüyen, okumak veya yaşamak için Kıbrıs’tan İngiltere’ye gelen gençlerin kurduğu Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere (KTGBİ), Cardiff’teki Kıbrıslı Türk gençlerle bir araya geleceğini duyurdu.

Kıbrıs Türk Gençlik Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte, 8 Aralık Cumartesi günü Londra’daki Kıbrıslı Türk gençler Cardiff’teki gençlerle bir araya gelecek.

‘Güzel bir gelecek gençlerle gelecek’ şiarıyla, diasporada yaşayan Kıbrıslı Türk gençleri kenetlemek amacıyla birlik ve beraberlik içinde bir yapıda buluşturmak için bu ziyareti düzenleyen KTGBİ, gençleri bir çatı altında birleştirip güçlü bir ses oluşturmayı hedeflediğini vurguladı.

8 Aralık Cumartesi günü, Galler’in başkenti olan Cardiff’te bulunan Saray Restaurant’ta öğlen yemeğinde bulaşacak olan gençler, daha sonra Winter Wonderland ve Noel marketlerini gezeceğini belirtti.

KTGBİ Asbaşkanı Mustafa Aşık, Londra’da ve Cardiff’te bulunan gençleri bir araya getirmenin heyecanını yaşadıklarını vurgularken, şu açıklamayı yaptı:

“8 Aralık Cumartesi günü Londra’da doğup büyüyen veya Kıbrıs’tan okumak için Londra’ya gelen gençler, Kuzey Kıbrıs’tan Cardiff’e okumak için gelen gençlerle bir araya gelecek. Böylece Kıbrıslı Türk gençler arasında köprü kurup ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Kıbrıs Türk Gençlik Birliği olarak temel amacımız gençlerimizi bir çatı altında birleştirip güçlü bir ses oluşturmak, dolayısıyla gençleri tek çatı altında toplayarak sorunlarını ve ihtiyaçlarını tespit etmemiz de daha kolay olacak.”

KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve eşi İhsan Tuncalı 8 Aralık Cumartesi günü Cardiff ziyaretine ve Saray Restoranında düzenlenecek yemeğe katılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.