kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.863
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
21°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

NILL’S Furniture Design’da kış kampanyaları başladı

Mobilya ve dekorasyon devi NILL’S Furniture Design, Edmonton şubesinde sunduğu kampanyalarla evlerini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

NILL’S Furniture Design’da kış kampanyaları başladı
27.01.2016
0
A+
A-

 

nills_3634

Mobilya ve dekorasyon devi NILL’S Furniture Design, Edmonton şubesinde sunduğu kampanyalarla evlerini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Konforu, kaliteyi ve sıradanlıktan uzak tasarımları arayanların adresi firma, Mart ayına kadar devam edecek olan kış kampanyalarıyla tüketicinin yüzünü güldürüyor.

Düzenlemiş olduğu yeni yıl kampanyaları ile Kışı ısıtan Nill’s Furniture Design mağazalarında Caploonba markası adı altındaki bebek, çocuk ve genç odası koleksiyonları da aynı derecede çeşitli ve kaliteli.

nills_6897

TÜM AİLEYE ÖZEL KIŞ KAMPANYA FIRSATLARI

‘Büyük Kış Kampanyası’ kapsamında Nill’s Furniture Design mağazalarında yapılan koltuk takımı alışverişlerinde sehpa, yemek odası alışverişlerinde yüksek kaliteli Angora halı ve yatak odası alışverişlerinde şifonyer aynası çekilişsiz kurasız hediye ediliyor. Nill’s Furniture Design Pazarlama Müdürü Canan Genç “Zengin koleksiyonlarımızda yer alan şık, kaliteli ve her zevke uygun ürünler ile tüm eviniz için mobilyadan aksesuara pek çok alternatifi bir arada bulabileceğiniz Nill’s Furniture Design’da, tüketicinin yaşamlarını renklendiriyor ve kolaylaştırıyoruz. Lüks yaşam kalitesini çok cazip fırsatlarla sunuyoruz” dedi.

38 KORSAN JACK TEEN ROOM

ORTOPEDİK YATAK HEDİYE

Kışa özel büyük kampanyalar kapsamında Caploonba markalı Bebek, Çocuk ve Genç Odası alışverişlerimiz de artık tam ortopedik yatak hediyeli. Çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimi göz önünde bulundurularak sadece birinci sınıf malzemeler kullanılarak üretilen yüksek kaliteli Caploonba ürünleriyle çocuklarınız için mutlu bir oda yaratmanın tam zamanı.

Sezon kampanyaları devam ederken,  her ay farklı bir ürün seçerek o ürüne ilişkin sürpriz fırsatlar da sunacak olan firma, İlk ayın fırsat ürünü olan Pau Yatak Odası Takımını Şubat ayına özel yarı fiyatına satışa sunacak. Hayallerinizi değil ödemelerinizi bölüyoruz diyen firma yetkililerinin verdigi bilgiye göre, Nill’s  Furniture Design Edmonton showroomda piyasada nadir görülen, tam 60 aya varan faizsiz taksit imkanı ile ekonomik ödeme koşulları da bulunuyor.

Nill’s Furniture Design ,İngiltere mobilya sektörünün en yüksek otoritesi  FIRA – Furniture Industry Research Association – kuruluşuna üye olan ilk Türk markası olarak sektöre öncülük eden bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Nill’s Furniture Design, kampanyalar ve kampanya koşulları hakkında daha fazla bilgiyi www.nillsfurniture.co.uk adresi üzerinden veya 020 8884 1112’yi arayarak almak mümkün.

Nill’s Furniture Design Adres: 273 Fore Street, Edmonton London N9 0PD

nills_0564

32 TURBO CAP KIDS ROOM

37 JULIAN BABY ROOM

31 TIFFANY TEEN ROOM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.