kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.955
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Açık
20°C
LONDRA
20°C
Açık
Pazartesi Açık
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Doğtaş Exclusive 4. mağazasını Güney Londra’da açtı

Doğtaş Mobilya markasını İngiltere’ye getiren Açıl Group sahibi Mehmet Kocakerim ve şirket yöneticilerinin hazır bulunduğu açılışa Türkiye’den Doğtaş CEO’su Hulusi Acar katıldı.

Doğtaş Exclusive 4. mağazasını Güney Londra’da açtı
20.12.2015
0
A+
A-

 

DSC_4529

Doğtaş Exclusive Lewisham’da 4. mağazasını açtı. Doğtaş Mobilya markasını İngiltere’ye getiren Açıl Group sahibi Mehmet Kocakerim ve şirket yöneticilerinin hazır bulunduğu açılışa Türkiye’den Doğtaş CEO’su Hulusi Acar katıldı.

Türk mobilyasını dünyanın 70 ülkesine taşıyan Doğtaş Mobilya, İngiltere’de de hızla büyüyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Güney Londra’da 4. mağazasını açan Doğtaş’ı İngiltere tüketicisiyle buluşturan Açıl Group sahibi Mehmet Kocakerim, Doğtaş’ın en güçlü pazarlarından birisi Britanya olduğunu, Açıl Group’un markanın Britanya pazarında büyümesine önemli katkısı olduğunu ifade etti.

DSC_4513

AÇIL GROUP’UN LONDRA’DA 6. MOBİLYA MAĞAZASI

Kocakerim, Doğtaş Exclusive’in Britanya pazarına girdiğinde öncelikle Türkçe konuşan toplum tarafından bilindiğini, ancak doğru stratejileri ile farklı etnik gruplar arasında da bilinen bir mobilya markası olduğunu söyledi.

Kocakerim sözlerini şöyle sürdürdü: “Kuzey Londra’da yaşayan müşterilerimiz bize rahatlıkla ulaşıyorlardı. Fakat güney Londra’dan, buraya ne zaman geliyorsunuz, diye hep bir talep vardı. Bizde kendilerini daha fazla bekletmek istemedik ve mağazamızı açtık. Onun öncesinde Enza Home Yataş Bedding markamızın 2. mağazasını Edmonton’da açtık. Ama asıl maratonumuz 2016 yılında olacak, çünkü 2016 yılında artık cadde üzeri mağaza konseptinden çıkarak retail park konseptine geçeceğiz ve ilk mağazamızı Doğtaş Exclusive markası için Brent Cross retail parkında açağımız mağazayı Lake Side takip edecek. Tabii ki yatırımlarımız bununla bitmeyecek, asıl hedefimiz Londra dışına çıkmak, bu hedefi de Birmingham, Manchester, Liverpool ve Edinburgh gibi çeşitli şehirlerde açacağımız mağazalar ile hayata geçireceğiz. Amacımız bu listeyi arttırmak ve kaliteli mobilyalarımızı ve benzersiz müşteri hizmetlerimizi Birleşik Krallığın her yerine yaymak. Hedeflerimiz tabii ki mevcut markalarımız için açacağımız mağazalar ile sınırlı kalmayacak, bunlara yeni markalar ve çeşitli ürün grupları da eklenecek. Türkiye’nin en bilinen 5 markasını 6 ay içerisinde İngiltere tüketicisi ile buluşturacağız.”

DSC_4571

GARANTİLİ HİZMET SUNUYORUZ

Kocakerim, Açıl Group olarak hizmetlerinin sadece alışveriş ile sınırlı olmadığına, hizmetlerinin ürünü kullanma sonrasında çıkacak problemlerin çözümünde devam ettiğini vurguladı ve hizmetlerini şöyle anlattı: “Biz bu her aşamada tüketicilerin yanında olma taraftarıyız. Hizmetlerimiz ücretsiz sunduğumuz iç mimarlık servisinden başlayıp, satış, teslimat, kurulum ve satış sonrası servise kadar devam etmekte. Tüketici ürünü kullanmaya başladığı andan itibaren bize bir telefon kadar uzak. Sabah saat 10’dan akşam 7’ye kadar bize ulaşabilirler ve karşılaştıkları sorunu bize bildirebilirler. Garanti kapsamında kendilerine ürünleri ile ilgili her türlü desteği vermeye hazır ekibimiz bulunuyor.”

Kocakerim, Acil Group’un tüm ürünlerinin İngiltere standartlarına uygun olarak özel üretildiğini, en önemli detayın ise mobilyaların alev almaz sertifikasına sahip olduğunu belirtti. “Kumaş, sünger, astar gibi yanıcı özelliği olan tüm malzemeler kolayca alev almayan bir materyalden yapılmaktadır. Bizler bu testlerı yalnızca Türkiye’de değil İngiltere’de de yaptırıyoruz ve düzenli olarak sertifikalarımızı alıyoruz.”

DSC_4561

DOĞTAŞ CEO’SU HULUSİ ACAR: MİLLİ TAKIM GOL ATMIŞ GİBİ SEVİNİYORUM

“Mağaza sayısı olarak İngiltere’de her geçen gün büyüyoruz. Türk vatandaşı olarak Türkiye’den bir markanın çıkıp dünyada ses getirmesinden gurur duyacaksanız Doğtaş buna aday bir marka. Yurtdışında 70’e yakın noktada mağazamız var. Az sayıda Türk markası yurtdışında bu kadar mağaza sayısına sahip. Türkiye’de mobilya sektörü olarak cari açık vermeyen bir sektör. Dünyada ülke olarak mobilya ihracatçısı olarak anılıyoruz. Yurtdışında mağaza açınca milli takım gol atmış kadar seviniyorum.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.