kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
STERLIN
40,7477
BITCOIN
$63.894
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İstanbul, Antalya ve Ercan’a Atlasjet ile uçuyoruz

İstanbul, Antalya ve Ercan’a Atlasjet ile uçuyoruz
17.05.2012
0
A+
A-

atlas7Atlasjet, Londra’dan İstanbul, Antalya ve Ercan’a başlattığı karşılıklı seferlerin tanıtımını geçtiğimiz Cumartesi günü Covent Garden’daki Sarastro Restaurant’ta düzenlediği bir yemekle gerçekleştirdi.
Atlasjet’in İngiltere Müdürü Sacit Bağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım yemeğinde TC Londra Turizm Müşaviri Tolga Tuyluoğlu, Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Ersoy, Gelirler ve Hat Yönetimi Direktörü Nilgün Özlüpınar, CEO Orhan Coşkun, Acentalar ve Satış Geliştirme Müdürü Tolga Taşkesen’in yanısıra çok sayıda turizm şirketi temsilcisi ve işadamı hazır bulundu.

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, yaptığı konuşmada, aldıkları yoğun talep karşısında Londra seferlerini başlatma kararı aldıklarını belirterek, 16 uçaklık modern bir filoya sahip olan Atlasjet’in ekonomi plus, business class, jetmil ve online uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Atlasjet’in “Yolcusunu seven havayolu” sloganı ile kaliteli servise önem verdiğini vurgulayan Ersoy sözlerine şöyle devam etti:

‘Atlasjet, Türk Hava Yolları kıyaslanacak bir hava yolu şirketidir. Özellikle Business Class’ta THY’den çok daha ekonomik fiyatları olan bir şirketiz. British Airways’ın de kat kat üzerinde servis vermekteyiz. Atlasjet’in hizmet standardı yüksek ama THY’den çok daha ucuz.’

Atlasjet olarak hedeflerinin doğrudan yolcuya hizmet vermek olduğunu kaydeden Murat Ersoy, Atlasjet’in bu sezondaki hedeflerini şu şekilde açıkladı.

‘Sezon sonu itibarıyla 50 bin yolcu ve yüzde 70 doluluk yakalarsak hedefimize ulaşmış olacağız.’
Londra-İstanbul seferlerinde Türkiye ve KKTC yolcularının yanısıra, transit Irak, İran, Ortadoğu ülkeleri ve Uzakdoğu transit yolcuları için Emirates ve Singapur havayolları ile anlaşmalı olduklarını kaydeden Ersoy, bu sezon’da İstanbul ve Antalya dışında hat açmayı düşünmediklerini ifade etti.

Atlasjet, Londra’nın Stansted havalimanından, Pazar’dan Cuma’ya 6 gün İstanbul, Cumartesi günleri ise Antalya bağlantılı olmak üzere hergün Ercan seferleri gerçekleştirecek.

AtlasjetLondra-Ercan uçuşlarında 77 santime çıkarılan koltuk aralıkları, sıcak yemek servisi, alkollü ve alkolsüz içecek ikramları, 20 kilo bagaj hakkı, EkonomiPlus ve Business Class seçenekleri sunuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.