kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.880
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Şampiyon Akıncılar

Şampiyon Akıncılar
17.05.2012
0
A+
A-

Ezel Türk Ligi 1. Kümede Akıncılar üçüncü kez Lig Şampiyonu olmanın gururunu yaşadı. Uzun ve yorucu bir sezonun ardında, şampiyonun son hafta son maçta belli olacağı bir karşılaşma neticesinde şampiyonluğa erişen takım Akıncılar oldu.

Ligin son haftasında Yeniboğaziçi ile Brimsdown’da, Pazar günü karşı karşıya gelen Akıncılar kendi evinde, ilk devrede atak futbolu ile göz doldurdu, Yeniboğaziçi’nin ise güçlü rakibi karşısında etkileyici bir savunma futbol sergilemesi ve kontur ataklar ile gol yollarını denemeside karşılaşmaya büyük heyecan kattı. Ligin son maçı ve aynı zamanda Ligin köklü takımlarının karşılaşadığı ve kazanan tarafın şampiyonluğa ulaşacağı bir mücadele olması nedeni ile karşılaşamaya seyircilerdende büyük ilgi vardı. Karşılaşamada ilk devre, karşılıklı atakların olmasına rağmen 0-0 eşitlik ile tamamlandı.

Maçta ikinci devre başladığında, taktik değişen taraflar uzun toplarla rakip takımın defansını geçmeye çalıştılar. TANSEL ŞAMPİYONLUĞA TAŞIDI İkinci devrenin ilk bölümde dakikalar 53’ü gösterdiğınde Akıncılar organize bir atak gerçekleştirdi, Florin ve Mustafanın Yeniboğaziçi yarısahasında paslaşması ile Mustafa Y.boğaziçi defansının arkasına sarkmayı başardı ve sağ kanattan altı pasın üzerine ortasını yapt, topla arka direkte buluşan Tansel iyi ortayı güzelbir vole ile tamamladı ve Y.boğaziçi filelerini havalandırdı. Takımını 1-0 öne geçiren Tansel’in golünün ardından, ataklarını beraberlik arayışları için yoğunlaşatıran Yeniboğaziçi bulduğu mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyince, karşılaşma 1-0lık Akıncılar üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşamnın ardından şampiyonluk kupasına erişen Akıncılar zaferi doyasıya kutladı. Her iki takımında ödülleri sunulurken birbirlerini alkışmalamsı ve karşılaşmanın ardından tüm yönetim ve futbolcuların birbirine sarılarak tebrik etmeside centilmenlik adına çok güzel bir örnek emsal etti, Londra Gazete olarak 1. Küme şampiyonu Akıncılar’ı ve liglerde centilmence mücadele verip alın teri döken tüm takımları tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.