kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2356
EURO
35,1334
STERLIN
40,9733
BITCOIN
$64.656
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Cuma Kapalı
19°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Axis Okulları 2 yeni şubeyle eğitim yılına giriyor

İngiliz eğitim müfredatına göre hizmet veren Axis Okulları Cumartesi-Pazar ve hafta içi akşam kursları, 19 Eylül Cumartesi gününden itibaren 2015-2016 eğitim yılına başlıyor.

Axis Okulları 2 yeni şubeyle eğitim yılına giriyor
15.09.2015
0
A+
A-
 

Hendon awards 2.jpeg

İngiliz eğitim müfredatına göre hizmet veren Axis Okulları Cumartesi-Pazar ve hafta içi akşam kursları, 19 Eylül Cumartesi gününden itibaren 2015-2016 eğitim yılına başlıyor. Londra’nın farklı bölgelerinde verdiği İngilizce, Matematik ve Fen Bilimleri kursları ile anne babaların yükünü hafifleten ve onlara ihtiyaç duydukları her alanda danışmanlık hizmeti veren Axis Okulları, bu yıl mevcut şubelerine iki yenisini daha ekledi. Ponders End, Southgate, Walthamstow, Croydon, Welling, Tooting bölgelerinde hizmetini sürdüren Axis Okulları, bu eğitim yılında Londra’da Seven Sisters ve Londra dışında da Leeds’deki bölge halkına açmış olduğu şubeleriyle hizmet götürecek.
Hendon
NRCSE tarafından altın ödüle layık görülen Axis Okulları adına bilgi veren Gökhan Ömür, bu seneki hedeflerinin bütün şubelerde standardların ötesinde bir hizmet ve kaliteyi yakalayarak bize kayıt olan tüm çocukların eğitim hayatına pozitif katkı sağlamak ve ülke çapında yeni başarılara imza atmak olduğunu belirtti. Ömür: “Çalışmalarımız soluksuz devam ediyor, trendleri takip ediyoruz, değişen eğitim müfredatına vakıfız ve uygulamaya koyduğumuz Rising Stars Assessment sınavları ile yıl boyunca çocuklarımızın güçlü ve zayıf oldukları konuları teşhis ederek, ‘Bireysel Öğrenme Planı’ sayesinde de her çocuğa kendi hızında ders anlatıyor ve uygun ev ödevleri veriyoruz” dedi. Ömür’ün verdiği bilgiye göre, Axis programları 5-18 yaş arası her öğrenciye hitabediyor; ilköğretim seviyesinde İngilizce ve Matematik sınıfları, Grammar Okullarına girişin ön aşamasını oluşturan 11 Plus sınavı hazırlık kursları; SATs hazırlığı; orta ve lise seviyesinde İngilizce, Matematik ve Fen Bilimleri dersleri; GCSE ve A Levels programları ve kendi sınav merkezimizde sınava alma imkanı; bire bir dersler; okul sonrası kulüp faaliyetleri ve tabiki velilerimiz için dil kursları. Tüm bunlar ve daha fazlası Axis’te halkımızı bekliyor.

Hendon class

Axis Okullarındaki 2015-2016 kurs kayıtları Eylül ve Ekim aylarında da devam ediyor. Konuya ilişkin Axis Eğitim Vakfı Genel Müdürü Yusuf Buz, okullarında  kontenjanlarını dolduruncaya kadar kayıt almaya devam edeceklerini ve yıllık fiyatların son derece uygun olduğunu ifade etti. Buz ayrıca, birden çok çocuğu bulunan ailelere indirim uyguladıklarını; böylelikle ailelerin masraflarını en aza indirdiklerini kaydetti. 15’in üzerinde şubesi, Hendon’daki full time okulu ve Holloway’deki merkez ofisi ile hizmet veren Axis’e 0207 607 9330 numaralı telefondan ve  www.tuitioncentres.org internet adresinden ulaşılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.