kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3853
EURO
34,5700
STERLIN
40,4881
BITCOIN
$60.588
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
18°C
LONDRA
18°C
Parçalı az bulutlu
Çarşamba Hafif yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

KKTC’de gayrimenkulün yeni adresi

KKTC’de  gayrimenkulün yeni adresi
14.11.2013
0
A+
A-

DSC_0580Kuzey Kıbrıs’ın en güvenilir inşaat şirketlerinden Noyanlar Şirket Grubu, Euromed ortaklığı ile kurduğu Londra ofisini görkemli bir açılışla hizmete soktu.

Kuzey  Londra’da West Green Road üzerinde açılan satış ofisi, 1973 yılından bu yana Kıbrıs’ta hizmet veren Noyanlar Group ile 1993 yılından bu yana taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Euromed Maritime Limited şirketlerinin ortaklığı ile açıldı.

West Green Road’da hizmete giren Noyanlar Şirketler Grubu’nun Londra’daki ilk kurumsal ofisinin açılışına KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Demokrat Parti Ulusal Güçler Milletvekili Hasan Taçoy ve KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı katıldı. Açılışta Enfield Belediye Meclis üyeleri Ahmet Öykener, Tahsin İbrahim, Ahmet Karahasan ile çok sayıda işadamı ve davetli de katıldı.

Ofisin açılış kurdelesini kesen KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş firma ortaklarına, KKTC’ye inşaat alanında yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. KKTC’deki inşaat sektörünün canlanmasına vesile olacağını umduğu açılışı memnuniyetle karşıladığını belirten Denktaş, yatırımın, Kuzey Kıbrıs ve İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türkler arasındaki dayanışmanın pekişmesine katkıda bulunacağını ifade etti.

NOYANLAR-EUROMED İŞBİRLİĞİ

Noyanlar Satış ofisinin ortakları işadamı Hasan Gazioğlu, Ahmet Noyan ve Cenk Gazioğlu.

Noyanlar Satış ofisinin ortakları işadamı Hasan Gazioğlu, Ahmet Noyan ve Cenk Gazioğlu.

Açılışta söz alan Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan ise yılların verdiği deneyimle apartman ve site projeleri, inşaat, müteahhitlik, mimarlık, mühendislik, inşaat kontrolörlük, arsa parselasyon hizmetleri ile kiralık mülkler, tadilat ve restorasyon konularında inşaat sektöründe kalitenin öncüsü olmayı hedeflediklerini söyledi. Londra’nın başarılı taşımacılık şirketlerinden Euromed Maritime Ltd. ile İngiltere pazarını güçlendirdiklerini vurgulayan Noyan, burada yaşayan Kıbrıslı Türkleri, anavatanlarında ev sahibi yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Euromed Maritime Ltd.’in sahibi Hasan Gazi de,  Noyanlar İnşaat Grubu gibi büyük ve güvenilir bir firmayla işbirliği içinde olmanın kendileri için memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Açılışını yaptıkları ofiste Noyanlar Şirketler Grubu’na ait konutların pazarlanacağı belirten Gazi,  Londra’da yaşamakta olan Kıbrıslı Türklerin ikinci el evleri ve  arsalarının da alınıp satılacağını kaydetti. Londra’daki vatandaşlara, Kıbrıs’taki Merkez Ofisi gibi hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Hasan Gazi, gayrımenkul alanında danışmanlık hizmeti de vereceklerini ifade etti.

Açılışa katılan davetlilere hitap eden KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ise konuşmasında  Kuzey Kıbrıs’ın iki önemli firmasının işbirliğinin, İngiltere’de yaşayan ve Kıbrıs’tan emlak almak isteyenlere büyük avantajlar sağlayacağını ifade etti. Açılışta hazır bulunan Demokrat Parti Milletvekili Hasan Taçoy da ticari girişimcilere ve ülkeye katkı sağlayan tüm yatırımcılara elilerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.