kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4565
EURO
34,7891
STERLIN
40,7209
BITCOIN
$63.432
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Noyanlar İnşaat Londra’da bir resepsiyon verdi (video)

Ahmet Noyan “Malesef ülkemizde bir istikar yok, bir düzen yok, yarınlarımızı göremiyoruz” dedi.

12.02.2015
0
A+
A-

Kökleri 1970’li yıllara dayanan Noyanlar İnşaat Şirketler Grubu 2015 yılı ve sonrası hedeflerini Londra’da düzenledikleri bir resepsiyonla açıkladı.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EfY3H-Jo8pc[/youtube]

 

Wood Green Grand Palace’da düzenlenen resepsiyona siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katılırken, şirketin zirvesindeki isim Ahmet Noyan, Kuzey Kıbrıs’ın kötü yönetildiğini iddia ederek daha iyi bir politika arzusunda olduklarını ifade ederek geceye damgasını vurdu.

 

DSC_0093

Ahmet Noyan – Mimar ve Yönetici

Gecede bir konuşma yapan Noyanlar İnşaat Grubu’nun yöneticisi ve mimarlarından Ahmet Noyan, yap-sat sektöründe büyük sorunlarla karşı karşıya olduklarını, tamemiyle kendi düşünce ve projeleri ışığında ilerlemeye devam ettiklerini kaydetti. Noyan “Malesef ülkemizde bir istikar yok, bir düzen yok, yarınlarımızı göremiyoruz.Tamemiyle kendi düşüncelerimiz ve projelerimiz ışığında, en doğru, en iyi, en başarılı neler yapabiliriz diye tartışmalar içerisindeyiz. Hedeflerimiz arasında hayata geçebilecek projeleri imal ediyoruz. Önümüzü göremediğimiz için yap-sat sektöründe büyük sorunlarla karşı karşıyayız. Daralan ekonomi, zorlanan şartlardan dolayı Kuzey Kıbrıs bize artık dar gelmiş ve şirketimiz 2008’de almış olduğumuz aile kararımızla yurt dışına açılma kararı aldık” dedi.

Kıbrıs kökenli Türk vatandaşlarının ada nüfusundan daha fazlasının yurt dışında yaşamasının üzücü bir durum olduğunu da sözlerine ekleyen Ahmet Noyan “KKTC halkı öz değerleriyle ve iyi niyetiyle burada yaşamaktadır. Bizim başarımız sizin başarınızdır” dedi.

KKTC’nin artık Noyanlar’ın yatırımlarına dar geldiğini, o nedenle dünyaya açılmak için Rusya (Moskova, St. Petersburg), Letonya, İsveç ve son iki aydır da Çin olmak üzere yatırım ağlarını genişlettiklerini ifade eden Ahmet Noyan, amaçlarının KKTC’yi dünyaya tanıtmak olduğunu vurguladı.

DSC_0099

£24 bin sterlinden başlayan fiyatlarla ev satışı yapan şirket, son zamanlarda Long Beach bölgesine yatırımlarını yoğunlaştırarak “Royal Sun” projesiyle de inşa ettikleri 957 konutlu devasa siteyle sadece KKTC’nin değil, komple adanın en büyük yaşam sitesi olma özelliğine sahip.

Resepsiyonun başında kısa bir konuşma yapan Noyanlar İngiltere Temsilcisi Hasan Gazi, bir yıldır açık olan Noyanlar İnşaat İngiltere ofisinin emin adımlarla ilerlediğini söyleyerek Ahmet Noyan’a teşekkür etti.

Satış Pazarlama ve Şirket Müdürü Erman Esentuna da Noyanlar İnşaat’ın yatırım ve faliyetleri hakkında detaylı bir slayt gösterisi sundu.

DSC_0087

Hasan Gazi – Noyanlar İngiltere Temsilcisi

DSC_0106

Satış Pazarlama ve Şirket Müdürü Erman Esentuna

DSC_0119

Dr. Teoman Necati Sırrı

DSC_0075 DSC_0074

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.