kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2113
EURO
34,7085
STERLIN
40,3291
BITCOIN
$61.024
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
21°C
LONDRA
21°C
Kapalı
Cumartesi Parçalı bulutlu
23°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Kuzey Londra’nın gözde düğün salonu : Avenue

Avenue Düğün Salonu, açıldığı 2009 yılından bu yana binlerce kişinin, düğün, nişan, parti ve toplantıları için en cazip adreslerden birisi haline geldi.

Kuzey Londra’nın gözde düğün salonu : Avenue
08.11.2014
0
A+
A-

 

avenue palm

 

Nüfusunun yarısından fazlası etnik toplumlardan oluşan Barnet’de hizmet verenAvenue Düğün Salonu, açıldığı 2009 yılından bu yana binlerce kişinin, düğün, nişan, parti ve toplantıları için en cazip adreslerden birisi haline geldi.

Toplu organizasyonlar için ideal bir mekan olan işletme, 250 kişiye kadar olan etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Avenue düğün salonu, konferans türü organizasyonlar için de hesaplı ve kaliteli hizmet sunuyor. Türkiye ve Kıbrıs’lı göçmenlerinde en çok yaşadıkları bölgeler arasında bulunan Barnet’de bulunan işletme, tecrübeli kadrosunun yanısıra toplantı ve kutlamalar için  modern tasarımları ile göz dolduruyor.

Sanat teknolojisinin ve yeniliğin yüksek standartlarda en iyi şekilde sunulması için tasarlanan Avenue Banqueting titiz hizmetleri ile sadece Kuzey Londra’da yaşayanların değil başkentin diğer bölgelerinden gelen organizasyon sahiplerine de hizmet veriyor. Modern ışıklandırma ve ses sistemlerine sahip işletmede, bir renk cümbüşü altında kutlama yapılabiliyor.

Klimalı salonu ile düğün sahipleri ve konuklarını konforlu bir biçimde ağırlayan Avenue, düğün, doğum günü, yıl başı kutlamaları gibi pek çok organizasyonlar için de ihtiyaç duyulan her türlü detayı deneyimli bir ekiple karşılıyor.

Harry735HER BÜTÇEYE UYGUN SEÇENEKLER

Barnet’de 5 yıldızlı eğlence mekanı olarak Avenue Banqueting, geniş ve kullanışlı mutfağı ile, düğün ve toplantı sahiplerinin kendi catering servislerini de yapmalarına olanak sağlıyor. Yiyecek-içecek ikramını arzu edilmesi halinde kendi bünyesinde karşılayan işletme, müşterilerine uygun bütçelerle çeşitli opsiyonlar sunuyor.

Düğün sahiplerinin davetlileri karşılayabileceği geniş bir resepsiyon alanına da sahip olan Avenue, işletmeye ait 58 araçlık park yerinin yanısıra, faaliyet gösterdiği bölgede de rahat park etmeye elverişli bir bölgede bulunuyor.

Yine toplumumuzun yoğun yaşadığı Enfield ve Haringey belediyeleri ile sınır olan ve North Circular üzerinden rahat ulaşılabilecek olan Avenue Banqueting, hemen yanıbaşındaki Holiday Inn oteli ile düğün sahipleri ve davetlilerin kolayca konaklamalarına da elverişli bir lokasyona sahip.

“58 Regents Park Road, London, N3 3JN” adresinde bulunan Avenue’de düğün, nişan ve doğum günü gibi organizasyonlar için rezervasyon yapmak isteyenler 020 8371 6050/6052 no’lu telefondan ya da www.avenue.uk.com internet adresinden bilgi alabilir.

İşletme sahipleri Londra Gazete aracılığı ile giden müşterilerine de %10 indirim veriyor.

 

Avenue düğün ve toplantı salonu, kutlamalarınız için Kuzey Londra’daki en ideal mekanlardan birisi durumunda.

Avenue düğün ve toplantı salonu, kutlamalarınız için Kuzey Londra’daki en ideal mekanlardan birisi durumunda.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.