kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
STERLIN
40,4148
BITCOIN
$61.003
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
20°C
LONDRA
20°C
Parçalı bulutlu
Pazartesi Hafif yağmur
17°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Gülşen Beauty’den yeni yeni iş ve meslek fırsatı

Yıllardır pek çok kişiye hizmet veren Gülşen Health and Beauty, düzenlediği güzellik uzmanlığı ve kan alma kursları ile özellikle gençlere yeni iş alanları sağlıyor.

Gülşen Beauty’den yeni yeni iş ve meslek fırsatı
03.11.2014
0
A+
A-

 

Hatice Gülşen Maxis Healthcare sertifikalı eğitimler ile özellikle gençlere yeni iş ve meslek alanları sağlıyor.

Hatice Gülşen Maxis Healthcare sertifikalı eğitimler ile özellikle gençlere yeni iş ve meslek alanları sağlıyor.

Yıllardır pek çok kişiye hizmet veren Gülşen Health and Beauty, düzenlediği  güzellik uzmanlığı ve kan alma kursları ile özellikle gençlere yeni iş alanları sağlıyor. Maxis Healthcare sertifika programı ile eğitim alan kişiler, NHS, özel hastaneler, klinikler ve güzellik salonları gibi pek çok alanda iş fırsatı bulabiliyorlar.

Eğitimler, güzellik uzmanlarına eğitim veren ve 20 yıldır sektörde deneyim kazanan öğretmen ve uzman estetisyen Hatice Gülşen tarafından veriliyor. Alanında sağladığı başarı ile öne çıkarken diğer taraftan da  toplumumuza iş fırsatları sunan Gülşen, uyguladığı tedavi yöntemleri ile de pek çok insan için umut kaynağı oluyor.

Her sene 20 kişilik 4. level  uzman estetisyenlerin kabul edildiği Maxis Healthcare’de, bu grubun içerisinde kan alma ve öğretme kursunda başarı elde eden ve uzmanlık sertifikasını alan tek kişi olarak toplumumuzun gururu olan Hatice Gülşen, üstün başarı sertifikasını hakim ve doktor olan Shahbaz Cheema’nın elinden aldı.

Tecrübeli güzellik uzmanı, sağlık ve güzelik alanlarında vereceği eğitimler sonunda Maxis Healthcare onayıyla başta Britanya olmak üzere tüm dünyada geçerli bir sertifikaya sahip olacak kişilere iş bulmaları ve meslek edinmeleri konusunda da önemli bir destek sunuyor.

 

Gülşen Beauty Edmonton’da hizmet veriyor.

Gülşen Beauty Edmonton’da hizmet veriyor.

OZON TEDAVİSİ UMUT OLUYOR

 Londrada “ozon tedavisi”nin öncülerinden olarak kabul edilen Hatice Gülşen bu yöntemin özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmek için, vücudun ve beynin yeterli oksijen almasını sağlayarak şeker hastalığı, kolestrol, alzheimer, eklem romatizmaları, hafıza zayıflığı, psikolojik ve ya depresif problemler, algılama bozukluğu, unutkanlık , iyleşmeyen yaralar gibi tedavisi zor görülen hastalıklarda kullanılan bir yöntem olduğunu dile getirdi.

Cilt yenileme, kırışıklık tedavisi , lazer, yüz dolgusu , botox , sivilce tedavisi , kalıcı makyaj ve akla gelebilecek her türlü güzelik bakımını en sağlıklı ve ekonomik olarak Gülşen Health & Beauty Center’da bulabilirsiniz.

Londra Gazate okurlarına özel bir kampanya başlatan Gülşen yıl sonuna kadar botox uygulaması yaptırmaya gelenlere, yanında getireceği ikinci kişiye yarı fiyata tedavi uygulayacağının müjdesini verdi. Gülşen Healh & Beauty Centre’ın eğitim sertifikaları ve güzelik konularıyla ilgili detaylara aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz.

 Adres: 576 Herdford Road, Lower Edmonton N9 8 AH

Tel    : 0208 804 79 32 / 0755 356 91 14

Email: gulsenbeauty@hotmail.com

Web  : www.gulsenbeauty.co.uk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.