kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.133
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İnşaat sektörünün öncü markalarından Noyanlar Şirketler Grubu

İnşaat sektörünün öncü markalarından Noyanlar Şirketler Grubu
07.06.2021
0
A+
A-

KKTC’nin inşaat sektörünün öncü markalarından Noyanlar Şirketler Grubu, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklere ve yatırımcılara seslendi.

İnşaat sektörü konusunda lider firma konumunda olan Noyanlar Group, uzun yıllardır Gazimağusa, Long Beach ve Boğaz bölgelerine yaptıkları dev yatırımlarla dikkat çekerek, gerek yurt dışında ve yurt içinde hiç durmaksızın yaptıgı başarılı tanıtımlar ile müşterilerinin gönüllerini kazanmayı başarmıştır.

Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan, Londra Gazete’nin sorularını yanıtladı.

Noyanlar Şirketler Grubu, güçlü kadrosuyla 2021’e nasıl girdi? Hem projelerin hayata geçmesi hem de pazarlama konusunda ekibiniz nasıl çalışıyor?

Ekibimiz 2021 yılına öncelikle şirketimiz içerisinde başlıca hijyen ve sağlık kurallarını ön planda tutarak, gelen misafirlere güvenli bir ortamı maksimum ön planda tutarak bu yönde halen ilerlemeye devam etmektedirler. Öncelikle güçlü bir satış ekibine sahip olan şirketimiz, tüm bölümlerde ve ülke pazarlarında online hizmeti maksimuma tamamlayarak müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkarmışlardır

Şirketimizin can damarı olan pazarlama konusu ise özellikle yurtdışı emlakcılarımıza ve müşterilerimize online webinerlerle sıcak ilişkilerini gündemde tutmayı başarmaktadır. 

İskele gibi doğal güzellikleri içinde barındıran bir bölgede yatırım yapmak size ne gibi avantajlar sağladı?

İskele ve Long Beach gibi “yatırımın adresi” olan bölgede yatırım yapmak bize dünya kapılarımızı açmaya başarı sağlamıştır. Dünyanın nerdeyse her yerinde yatırımcılar yeni, güvenli ve Noyanlar gibi bir aile şirketi çatısında huzurlu yaşamla buluşmayı sağlamıştır.  

Forbes Dergisi’nin ‘Denize sıfır en iyi 5 bölge’ listesinde İskele’nin de yer alması konusundaki yayınını nasıl karşıladınız?

Öncelkle böyle popüler olan bir dergide “en iyi 5” bölge arasında ülkemizin “İskele Bölgesinin” yer alması bizleri çok mutlu etmiştir. Çünkü Kıbrıs gibi küçük bir adanın tanınmış bir ülke olmaması bizleri hep derinden yaralamıştır. 

Adamızı ve Noyanlar’ı yurt dışı pazarında temsil ederken tanınmamış bir ada olmamız bizleri yolunu her zaman yokuşa sürmüştür. Fakat, Forbes dergisindeki haber ile, biraz da olsun dünyaya sesimizi duyurduk.

Hayata geçirilen projelere yatırımcıların ilgisi nasıldır ve satışlar nasıl gidiyor? 

Şu anki projelere yatırımcıların ilgisi çok yüksek.  Satışlar online olarak gerçkleşmektedir. Uçuşların açılması ve karantinaların kontrol altına alınması ile, yoğunluğun çok fazla artacağını beklemekteyiz.  

Yakında hayata geçirmeyi planladığınız projelerin tasarımları tamamlandı mı? Son gelişmeler nelerdir? Yatırımcıları neler bekliyor?

2021 yılında devreye girecek 2 yeni projenin hazırlıkları hızla tamamlanmak üzeredir. Yatırımcılar daha çok kira garantili ve güvenli yaşam alanları olan projeleri tercih etmektedir. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.