kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
STERLIN
40,9483
BITCOIN
$70.121
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

SunExpress Antalya’dan Londra’ya uçuyor

SunExpress Antalya’dan Londra’ya uçuyor
22.06.2018
0
A+
A-

TÜRK Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2018 yaz sezonunda Antalya kalkışlı uçuşlarına Londra’yı da ekledi.

SunExpress, Türkiye-Avrupa arasındaki uçuşlarını arttırıyor. Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda direkt seferlerle pek çok noktaya bağlayan SunExpress, 2018 yaz sezonunda Antalya kalkışlı Avrupa uçuşlarına 3 yeni destinasyon ekledi.

SunExpress Havayolları 15 Haziran Cuma günü Luton Havalimanı’nda gerçekleşen kutlamada, Londra çıkışlı Antalya uçuşlarının 15 Haziran’da, Ankara uçuşlarının 17 Haziran’da ve Gaziantep uçuşları ise 20 Haziran’da başlayacağını duyurmuştu.

Cuma günü gerçekleşen etkinliğe İngiltere ve İrlanda’nın Türk Kültür ve Turizm Ofisinin Direktörü, Taner Beyoğlu da katıldı.

Taner Beyoğlu yaptığı konuşmada şu ifadeyi kullandı:

“Burada, Londra Luton Havalimanı ve SunExpress ile bu anı paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Yeni Türk destinasyonlarını görmek bizler için gurur verici ve İngiliz turistlere daha fazla seçenek sunarak Türkiye’ye tatil yapmaları için teşvik eden SunExpress’ı kutluyorum. Şahsen böylesi bir girişimden çok memnunum çünkü Ankara’daki ailemi ve arkadaşlarımı görmem daha kolay olacak.”

SunExpress’in Şebeke Planlama ve Çizelgeleme Daire Başkanı Wilkmen Bellmann ise konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün Antalya’ya gidecek olan ilk yolcuları görmek için Londra Luton Havalimanı’nda olmaktan çok memnun oldum. 2018’de İngiltere’den bu kadar yeni rota açabildiğimiz için çok mutluyuz ve Türkiye’nin İngiliz turistler için haritaya geri dönmesi de bizler için güzel bir girişim. Ankara ve Gaziantep’e uçuşlarımız kuşkusuz Türk vatandaşlarımız için büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca Luton Havalimanı’ndaki değişikleri görmem için harika bir fırsat oldu.” Anadolu ile Avrupa kentleri arasında direkt seferlerle en fazla uçan havayolu şirketi SunExpress’in 2018 yaz sezonunda bu güzergahtaki uçuş ağını artırarak Türk turizmini daha ileriye taşıması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.