kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.740
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
11°C
LONDRA
11°C
Kapalı
Pazar Hafif yağmur
8°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
6°C

Happy Days Holiday’in Türkiye turlarına yoğun ilgi

40 YILI aşkın süredir Londralılara hizmet vermekte olan Happy Days Holiday’in kültür turları yoğun ilgi görüyor.

Happy Days Holiday’in Türkiye turlarına yoğun ilgi
27.10.2017
0
A+
A-

 

40 YILI aşkın süredir Londralılara hizmet vermekte olan Happy Days Holiday’in kültür turları yoğun ilgi görüyor. 2 Ekim’de Limasollular Derneği’nden, Kıbrıs’tan ve Güney Londra’dan katılan yaklaşık 52 kişilik bir grupla düzenlenen Türkiye gezisi konuklardan tam not aldı.

Türkiye’nin birçok turistik yerinin ziyaret edildiği Ekim Turu ile ilgili olarak Happy Days Holiday Genel Koordinatörü Çimen Hassan şunları söyledi: “Düzenlemiş olduğumuz turumuzda konuklarımızla İstanbul’da Sultan Ahmet’i gezdik ve gecesinde Kumkapı’da güzel bir gece geçirdik. Ankara’da Anıtkabir ziyaretimizin ardından Konya’da Mevlana ziyaret edildi. Kapadokya’da balon turu yapıldı ve Peri Bacaları ziyaret edildi. Aynı zamanda orada Türk gecesine katıldık. Pamukkale Termal2de 2 gün termal ve hamam keyfi yapan konuklarımız, daha sonra Antalya’da Düden ve Manavgat şelalesini gördük.

Dolu dolu geçirdiğimiz bu turumuzda tüm konuklarımızla çok eğlenceli vakit geçirdik. Türkiye için başlamış olduğumuz Kültür turlarına özellikle Londra da bulunan derneklerden yoğun bir ilgi var. Ayrıca Güney Londra ve Kıbrıs’tan birçok müşterimiz bu tur paketlerimize ilgi gösteriyor. Bu turlarda belki de daha önce gitmediğiniz ve görmediğiniz birçok yeri ziyaret etme şansı buluyorsunuz. Ancak en önemlisi de bu turlarda çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kuruluyor. Bu turumuzda bunun örneklerini çok fazla gördük. Bu yüzden konuklarımızdan sürekli teşekkür alıyoruz ve tur paketlerimizin sayısının artmasını istediklerini söylüyorlar. Biz de 2017-2018 döneminde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yeni turlar düzenliyoruz.

Örneğin önümüzdeki Aralık ayında gerçekleştireceğimiz Christmas ve Alışveriş Turuna yoğun bir katılım talebi var. Şubat ayında şimdiden ilgi gören Uludağ ve Kayak turumuz var. Nisan ayında eşsiz güzelliklere sahip Alaçatı’da Ot Festivaline gidiyoruz. Çok güzel bir dönem olan Mayıs ayında Karadeniz, Gürcistan ve Batum turumuz gerçekleşecek. 2018 Ekim ayında ise bizden sürekli olarak talep edilen Güneydoğu Anadolu turu düzenliyoruz. Bu turumuzda Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep gibi illerimizi gezeceğiz. Bu turları özellikle ekonomik fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Bu sebeple katılmak isteyen müşterilerimizin rezervasyonları için biraz acele etmelerini tavsiye ediyorum.”

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.