kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$67.009
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
22°C
LONDRA
22°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
20°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Şiar, Güney İngiltere’nin en büyüğü

Profesyonel boksörümüz Şiar Özgül, geçtiğimiz hafta içinde yaptığı Güney İngiltere şampiyonluk maçını kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi

Şiar, Güney İngiltere’nin en büyüğü
02.02.2017
0
A+
A-

 

Şiar Özgül (sağdaki) rakibi Danny Parsons’la ringde müsabakadan hemen önce.

Profesyonel boksörümüz Şiar Özgül, geçtiğimiz hafta içinde yaptığı Güney İngiltere şampiyonluk maçını kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Sherton Grand London Park Lane’de yapılan 10 rauntluk ünvan maçında İngiliz rakibi Danny Parsons’a sayıyla galip gelen Şiar Özgül, üçüncü kez ‘kemer’ sahibi oldu.

Antrenman maçında aldığı bir darbe sonucu kırılan dişiyle ringe çıkan Şiar Özgül, bu nedenle zorlanmasına karşın oyun boyunca rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Boksörümüz, maç sonunda hakemler tarafından 99-93 sayıyla galip ilan edildi. Karşılaşma sonrası Güney İngiltere şampiyonluk kemerini alan Şiar Özgül, 14’üncü profesyonel maçını da kazanarak ayrı bir başarıya daha imzasını attı.

Şiar Özgül’ün, Danny Parsons’la yaptığı kemer mücadelesinden bir an.

Boksörümüz maç esnasında kırık dişine aldığı darbelerle zor anlar yaşadığnı söyleyerek, “O anları ben ve Allah bilir” diyerek özetledi. Şiar Özgül, şöyle devam etti:

“Rakibim Danny Parsons çok sağlam bir boksördü. Sekiz haftalık sıkı bir çalışma programından sonra maça çıktım. Ohara Davies ile antrenman maçı yaparken, aldığım sert darbe sonrası arka dişim yarıya kadar içeri girmişti. Doktorum ameliyat istedi, ama maçım olduğundan bu durumda ringe çıkmak zorunda kaldım. Maç anında aynı yere yumruklar geldiğinde adeta çenemin çıktığını sanıyordum. Sonuçta güzel bir maç ve kazanan ben oldum. Bu aldığım 3.kemer. Benim için çok önem taşıyan kemerdi. İsmimi, boksta bir üst seviyeye taşıdı. Hedeflerim daha büyük. Artık onlar için çalışmaya başlayacağım. Çalıştırıcılarıma, menajerime ve desteklerini esirgemeyen halkımıza  teşekkür ederim.”

Güney İngiltere şampiyonluk kemerini alan Şiar Özgül, artık daha büyük hedefler için yumruk atacak.

Şiar Özgül, başarısında payı olan teknik ekibine de teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.