kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$67.057
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
22°C
LONDRA
22°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
20°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

İki Kıbrıslı Türk’ün kapışması

Peterborough’nun , Luton Town’ı 1-0 yenerek elediği karşılaşmada biri futbolcu, diğeri teknik adam iki Kıbrıslı Türk karşı karşıya geldi.

İki Kıbrıslı Türk’ün kapışması
10.12.2015
0
A+
A-

 

Luton Town'un A takım antrenörü Hakan Ramis.

Luton Town’un A takım antrenörü Hakan Ramis.

İngiltere Emirates Federasyon Kupası ikinci turunda geçtiğimiz hafta oynanan ve Peterborough’nun , Luton Town’ı 1-0 yenerek elediği karşılaşmada biri futbolcu, diğeri teknik adam iki Kıbrıslı Türk karşı karşıya geldi.

İngiltere League One’dan Peterborough’da forma giyen Erhun Öztümer ile League Two’dan Luton Town’da A takım antrenörü olarak sahaya çıkan Hakan Ramis, takımlarının başarısı için ter döktü.

Sonuçta kazanan Erhun Öztümer’in takımı olurken, Hakan Ramis de sahadan elenmenin verdiği üzüntüyle ayrıldı.

Erhun Öztümer, Peterborough'nun önemli silahı.

Erhun Öztümer (sağda), Peterborough’nun önemli silahı.

Karşılaşmadan sonra ise Hakan Ramis, Erhun’dan övgüyle bahsetti. Erhun’un sahanın en iyi futbolcularından biri olduğuna dikkat çeken Ramis, fizik yetersizliğini, bir başka açıdan değerlendirerek avantaja çevirdiğine dikkat çekti ve “Herkesin dezavantaj gördüğü durumunu o, inanılmaz bir şekilde olumluya çeviriyor ve çok hareketli futboluyla takımına büyük katkı sağlıyor” dedi.

İki yıl önce Erhun’u Luton’a almak istediklerini, hala düzelmeyen bir sakatlık sorunu nedeniyle transferin gerçekleşmediğine değinen Luton Town A takım antrenörü Hakan Ramis, “O zaman yetki bende olsaydı herşeye rağmen onu Luton’a alırdım” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.