kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3537
EURO
34,7945
STERLIN
40,7016
BITCOIN
$62.991
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Arda Turan’a Londra’dan güvenoyu

Biz de ‘Yılın Transferi’ konusunda İngiltere’de futbol adamlarımıza, yönetici, teknik sorumlu, futbolculara, futbolseverlere sorduk. Arda Turan’ın transferiyle ilgili görüşlerini aldık.

Arda Turan’a Londra’dan güvenoyu
10.07.2015
0
A+
A-
Levent Gürsoy

Levent Gürsoy

Arda Turan’ın, İspanyol devi Barcelona’ya transferi dünyadaki yerini korurken, milli futbolcumuzun yeni takımındaki durumu daha şimdiden konuşuluyor.

Biz de ‘Yılın Transferi’ konusunda İngiltere’de futbol adamlarımıza, yönetici, teknik sorumlu, futbolculara, futbolseverlere sorduk. Arda Turan’ın transferiyle ilgili görüşlerini aldık.

 

Özgür Aksu

Özgür Aksu

Özgür AKSU: Arda’nın bu başarısında altyapısından iyi yetişmesine bağlıyorum. Daha önce Türk futbolcular Barcelona’da Rüştü gibi oynadı. Ben bir de olaya Pazar açısından bakıyorum. Dünyadaki Türk nüfusu 100 milyonu aşıyor. Barcelona gibi bir kulüp bu büyük kalabalığı kaçırmak, paraya çevirmek ister ve mutlaka bir Türk futbolcu da kadrosuna almaya çalışır.

Necdet AYDIN: Bizde böyle teknik, topla böylesine güzel oynayan isimler çoğalmalı. Arda, Barcelano’da herşeyiyle oynayacak çapta, onların oyun ve oyuncu stiline uygun biri.

Erdal YÖRÜK: Çok iyi transfer oldu. Kısa boylu, çabuk oyunculardan kurulu bir takımda Arda’nın yeri olur. Becerileriyle onlara çok uygun. Orta sahanın her yerinde oynar. Türk futbolcusu için çok iyi örnek.

Levent GÜRSOY: Türk futbolu doruğa çıktı. Türkiye’nin yaptığı en büyük transfer. Rüştü oynayamadı ama Arda oynayacaktır. Katkı da sağlayacaktır. Top yapan takımda başarılı olacaktır.

Lisani Hüseyin

Lisani Hüseyin

Lisani HÜSEYİN: Kesinlikle başarılı olur. Dünyanın her yerinde oynar. 41 milyon ödenmişse boşuna değildir. İlk 11’de de yer alabilir. Benim için sürpriz oldu. Chelsea’nın ihtiyacı vardı ve oraya geleceğini bekliyordum.

Kazım ŞENGÖNÜL: Galatasaray’dan Atletico Madrid’e giderken de birçok şey söylendi Arda için. Barcelona 41 milyonu boşa vermez. Milli takımlar ve Türk futbolu içinde tarihi olay. Başarılı olacaktır. İnşallah aleyhine konuşanları yine yanıltır. Enes’in de Manchester City gibi takıma gidişini unutmamalıyız. Ona da hayırlı olsun.

Kazım  Şengönül

Kazım Şengönül

İbrahim TÜMSE: Arda’dan gurur duyduk. Arda gibi futbolcular prestij, reklam ve marka isimlerdir. Artık Barcelona’yı da seyreceğiz. Galatasaray’ı ve Arda’yı seviyoruz.

Zeki SALİH: İnşallah önü açık olur. Dünya klasındaki takımı ilk 11’inde forma bulacaktır. Fenerbahçeliyiz ama orada başarılı olacağına inanıyorum.

Rıfat BAYRAM: Bence Barcelona’ya gitmesi yanlış oldu. Orada forma zor bulur. Onun için Lşverpool veya Arsenal en iyisiydi. Tabii herşey hocaya bağlı. Ama onun da artık kendine güveni tam demek ki.

Mehmet ELİTOK: Bence, diğer futbolculara hatta Messi’ye bile gözdağı vermek için aldılar. Barcelona’nın çok maçı var. Arda oralarda mutlaka oynayacaktır.

Erdoğan BACA: Çok sevindik.İki devden birine gitti. Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz. Bu tür olaylar 10-20 yılda bir oluyor. Çok sevinçliyiz.

Ali Demir

Ali Demir

Ali DEMİR: Hayatının en iyi imzasını attı.Arda kesinlikle oynar. Barcelona’nın oyun sistemi, tekniği ve beyni ile uyum sağlayacaktır. Chelsea’da oynayamazdı. 6 ayda bir oyuncu harcayan bir kulüp Chelsea. Türk futbolcular için de iyi bir örnek oldu.

Şenol BAYRAM: Transferi çok iyi. Ama Barcelona’da oynar mı, bence soru işaretleri var. Atletico Madrşd’de iyiydi, ama yıldızlar toluluğu arasına  nasıl oynar, bilemem. Mutlaka oynayacak ama nasıl? Chelsea’ya gelse daha iyi şans alırdı.

Turgut ESENDAĞLI: Onu için ideal ve çok iyi transfer. Barcelona’nın sistemi ona uygun. Chelsea’da da oynardı ama çok yorulurdu. Halbuki Barcelona koşmadan oynuyor, oynarken dinleniyor. Kutlarım onu.

Zeki Salih, İbrahim Tümse, Erdoğan Baca, Mehmet  Elitok.

Zeki Salih, İbrahim Tümse, Erdoğan Baca, Mehmet Elitok.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.