kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.849
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
20°C
LONDRA
20°C
Parçalı az bulutlu
Pazartesi Hafif yağmur
15°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

London Saracens FC’nin hedefi çok büyük

2012 yılında Güney Londra’da kurulan London Saracens Fc, kısa süredeki başarılarıyla dikkatleri çeken bir Türk takımı oldu.

London Saracens FC’nin  hedefi çok büyük
27.06.2015
0
A+
A-

 

 

London Saracens FC, London Sunday Junior Cup'ı kazanma sevincini böyle yaşamıştı.

London Saracens FC, London Sunday Junior Cup’ı kazanma sevincini böyle yaşamıştı.

Adını 12. Yüzyıldaki Selçuklu Türklerinden esinlenerek alan ve 2012 yılında Güney Londra’da kurulan London Saracens Fc, kısa süredeki başarılarıyla dikkatleri çeken bir Türk takımı oldu.

İngiltere doğumlu Kıbrıslı Türklerden Az Azmi, Azmi Besim ve Cem Urmen tarafından temeli atılan London Saracens FC, ilk yılı olmasına karşın 2012-13 sezonunda Metropolitan League Division Four’da büyük bir başarı göstererek şampiyonluğa ulaştı.

LONDON SARACENS LOGO1

Aynı sezon George Harley Cup’ta üçüncü, Bill Braistead Cup’ta da dördüncü tura kadar yükselmeyi başaran London Saracens FC, gösterdiği tüm bu başarılar nedeniyle Metropolitan League yönetimi tarafından Division Two’ya çıkartıldı.

2013-14 sezonunda başarılarına yenilerini ekleyen London Saracens FC, ligde sezonu beşinci kapatırken, özellikle kupalarda önemli zaferler elde etti. Lige ait Ted Holder Trophy Cup’ta çeyrek final, Bill Braistead Cup’ta da yarı final coşkusu yaşayan Kıbrıslı Türklerin temsilcisi, Londra’nın ‘Üç’ numaralı kupası London Sunday Junior Cup’ı alarak adını bu tarihi kupaya altın harflerle yazdırdı.

KENT INVICTA LEAGUE’İ İSTİYORLAR

Geçtiğimiz sezon da ligi beşinci sırada bitiren London Saracens FC şimdi ise yol ayırıma gelerek, mücadelesini yarı profesyonel ligde devam ettirme kararı aldı. Türk Ligi’nde faaliyetlerine iki yıl evvel son veren Akıncılar’ın adını da ekleyerek, Pazar günleri Türk Ligi’nde oynama planı yapan London Saracens FC’nin bundan vazgeçerek daha büyük hedefler için harekete geçtiği öğrenildi.

London Saracens FC’nin yeni hedefi ise yarı profesyonel lige katılmak Kent Invicta League’de oynamayı planlayan London Saracens FC bu konuda 2016-17 sezonu için başvuru yapmak istiyor. Ligde güçlü ve kalıcı olabilmek için sponsor arayışlarına başlayan yöentim, Ocak ayında başvuruda bulunacak.

Bu konuda Türk toplumundan da destek isteyen London Saracens FC yönetimi, güçlü bir Türk şirketiyle harekete geçmek amacında.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.