kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2524
EURO
34,8374
STERLIN
40,4513
BITCOIN
$61.911
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Çarşamba Kapalı
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Türk Ligi Futbolcular Birliği kuruluyor

Ligde yer alan futbolcuların sorunlarını ve isteklerini duyurmak amacıyla TürkLigi Futbolcular Birliği kurulması için bazı girişimler başladı.

Türk Ligi Futbolcular Birliği kuruluyor
15.06.2015
0
A+
A-
Yakup Sever, futbolcu arkadaşlarıyla bir çatı altında birleşip harekete geçeceklerini söyledi.

Yakup Seyer, futbolcu arkadaşlarıyla bir çatı altında birleşip harekete geçeceklerini söyledi.

Türk Ligi önümüzdeki sezon 40’ıncı sezonunu yaşayacak. Bu oldukça uzun sayılacak sürede ortalama her yıl 700’ü aşkın sayıda her yaştan insanımız TTFF çatısı altında çeşitli kategorilerde futbol oynuyor.

Bu paralelde her sezon ihtiyaçlar ve sorunlar ortaya çıkıyor. Daha önceki yıllarda kulüplerin Federasyon karşısında daha somut birliktelik sağlamaları amacıyla Kulüpler Birliği kurulmuştu. İlk iki dönemi parlak geçen, faaliyetleri ile renk katan bu kuruluş lidersizlik nedeniyle kısa sürede kapandı.

Şimdi ise yeni bir oluşum gündemde. Ligde yer alan futbolcuların sorunlarını ve isteklerini duyurmak amacıyla TürkLigi Futbolcular Birliği kurulması için bazı girişimler başladı. Türk Ligi Birinci Küme takımlarından Türkmenköy de kaleci olarak oynayan Yakup Seyer, gelecek yıl başlarında bu birliğin hayata geçmesi için çaba harcıyor.

Geçtiğimiz birkaç ay önce bazı değişik takımlardan bazı futbolcu arkadaşlarıyla görüşmelerinde konunun gündeme geldiğini belirten Yakup Seyer, “Futbolcular olarak bizim de sorunlarımız var, ihtiyaçlarımız var. Bugüne kadar gündeme gelmeyen bunları biz seslendirmek istiyoruz. Sezonun sonu yaklaştığı için bu girişimi şimdilik dondurduk. Ligle beraber Türk Ligi Futbolcular Birliği’ni kurma projesini hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.