kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2620
EURO
34,8282
STERLIN
40,5298
BITCOIN
$62.011
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Çarşamba Kapalı
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Olaylı maçta Rangers yıkıldı

İskoçya Premier League play-off final maçının sert geçen ve olaylı şekilde tamamlanan ikincisinde de Motherwell’e 3-0 kaybeden Glasgow Rangers, hayal kırıklığı yaşadı.

Olaylı maçta Rangers yıkıldı
31.05.2015
0
A+
A-
Karşılaşmadan sonra iki takım futbolcuları arasındaki kavga.

Karşılaşmadan sonra iki takım futbolcuları arasındaki kavga.

İskoçya Premier League play-off final maçının sert geçen ve  olaylı şekilde tamamlanan ikincisinde de Motherwell’e 3-0 kaybeden Glasgow Rangers, hayal kırıklığı yaşadı. Bu sonuçla Motherwell, Premier League’de tutunurken, Glasgow Rangers gelecek sezon da Champiıonship’te oynamak zorunda kaldı.

Finansal kriz nedeniyle İskoçya Futbol Birliği tarafından üç küme birden düşürülen ve League 2’da maçlara başlayan Glasgow Rangers, üst üste iki sezon şampiyon olarak Championship Kümesi’ne çıktı. Bu yıl aynı başarıyı gösteremeyen ve ligde üçüncülükte kalan Rangers, Premier Küme umudunu play-off maçlarına bıraktı. Lig ikincisi Hibernians’ı play-off turunda elemeyi başaran Glasgow Rangers, finale kalmayı bildi.

Premier Küme 11’incisi Motherwell  ile geçen hafta evi Ibrox Stadı’nda oynadığı ilk maçı 3-1 kaybeden Rangers, bugün rakip sahadaki maçtan da 3-0 mağlup ayrıldı. Oldukça sert geçen maçta iyi kapanan ve ani ataklarda golleri bulan Motherwell, taraftarlarının sevgi gösterileri arasında maçtan sonra Premier Küme’de kalışını kutladı. Motherwell’in gollerini 52. dakikada Marvin Johson, 70. dakikada Lionel Ainsworth ve 90+2’de penaltıdan John Sutton attı.

Fir Park Stadı’ndaki mücadeleyi 9 bin 220 futbolsever izledi.

Bilel Mohsni'nin, Lee Erwin'e bu tekmesiyle olaylar çıktı.

Bilel Mohsni’nin, Lee Erwin’e bu tekmesiyle olaylar çıktı.

MAÇTAN SONRA SAHA KARIŞTI

Bu arada maçtan sonra Glasgow Rangers’in defans elemanı Bilel Mohsni’nin, Motherwell’den Lee Erwin’e vurmasıyla olaylar çıktı. Rangers’lı futbolcu arkadaşları tarafından soyunma odasına gönderilirken, bir grup konuk takım seyircisi sahaya girdi. Emniyet güçleri, o anda sahada bulunan iki taraftar grubunun arasına girerek olayların büyümesini önledi ve Rangers seyircisini staddan uzaklaştırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.