kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
STERLIN
41,1598
BITCOIN
$70.633
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Soyer: Kulüpler karar verecek

TTFF Başkanı Kemal Soyer, Doğan TB’nin lige dönme isteğinin önümüzdeki Salı akşamı (3 Şubat) yapılacak aylık toplantıda ele alınacağını söyledi.

Soyer: Kulüpler karar verecek
30.01.2015
0
A+
A-

 

Yönetim Kurulu'ndaki üyelerden bir kısmıyla görülen TTFF Bakanı Kemal Soyer (sağ başta), yönetim olarak doğru ve şeffaf kararlar vermeye çalıştıklarını söyledi.

Yönetim Kurulu’ndaki üyelerden bir kısmıyla görülen TTFF Bakanı Kemal Soyer (sağ başta), yönetim olarak doğru ve şeffaf kararlar vermeye çalıştıklarını söyledi.

 

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer, Doğan TB’nin lige dönme isteğinin önümüzdeki Salı akşamı (3 Şubat) yapılacak aylık toplantıda ele alınacağını söyledi.

Başkan Kemal Soyer, toplantıda Federasyon tüzüğü de incelenip, kulüplerin oylamasına sunulacağını belirterek, “Bu lig bizim malımız değil. Esas sahibi de ile üye olan kulüplerdir. Doğan TB’nin çekilmekten vazgeçerek lige devam etmek isteğini onlara soracağız. Tüzük gereği yeterli sayıda kulüp Doğan TB lehine oy kullanırsa lige devam ederler” dedi.

ONLAR ÇEKİLMEK İSTEDİ, BİZ DE KABUL ETTİK

Federasyon olarak şimdiye kadar en doğru ve şeffaf kararları almaya çalıştıklarını söyleyen Kemal Soyer, “Doğan TB’nin bizdeki resmi Sekreteri  Serpil Ermiya’dır. Onun bize yolladığı resmi dilekçede Doğan TB’nin ligden çekildiği açıkça yazılmaktadır. Biz de onların bıu isteğini kabul ederek, ligden çıkardık” dedi.

Alp Ermiya’yı da eleştiren Soyer, yayın yaptığı Genç TV’deki spor programlarının spordan çok çamur atmaya dönüştüğünü de sözlerine ekledi ve “6 aydan beri durup dnlenmeden, bıkıp usanmadan  yönetimdeki arkadaşlarıma, bana gerçek dışı suçlamalarda bulundu. Bizim ne kendisine, ne de takımı Doğan TB’ye karşı ön yargılı tutumuz yoktur. Salı günü de olmayacak. Kulüpler ne derse o olacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.