kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2588
EURO
35,0619
STERLIN
40,8616
BITCOIN
$65.518
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Hafif yağmur
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
19°C
Pazar Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Pekünspor’dan protesto

Pekünspor Yönetim Kurulu, TTFF’in, aleyhlerine verdiği puan silme ve maç tekrar etme kararlarını protesto etti.

Pekünspor’dan protesto
20.11.2014
0
A+
A-
Pekünspor Kulübü Başkanı Fikri Özer, LFA’ye itiraz edeceklerini söyledi.

Pekünspor Kulübü Başkanı Fikri Özer, LFA’ye itiraz edeceklerini söyledi.

 

Pekünspor Yönetim Kurulu, LFA’nin kararını takiben Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)’nun aleyhlerine verdiği puan silme ve maç tekrar etme kararlarını protesto etti.

Yönetim Kurulu tarafından Salı günü yapılan ve oldukça sert cümlelerin kullanıldığı açıklamada TTFF kınandı. Kendilerine LFA ve Federasyondan herhangi bir yazı gönderilmediği vurgulanan açıklamada, Türk Ocağı Kulübü ile bağlantılı Sekreter Mehmet Gözde suçlandı.Federasyonun adil davranmadığı de belirtilen açıklamada yönetimde kulüp bağlantılı isimlerin olmaması gerektiği ifade edildi.

LFA’YE BAŞVURACAKLAR

Pekünspor Kulübü Başkanı Fikri Özer de kulübün facebook sayfasından yaptığı açıklamada haklarını LFA nezdinde arayacaklarını duyurdu.

Fikri Özer şunları söyledi:

“Ben bugüne kadar bu tür diyaloglara girmedim. Beni sadece düşündüren bu cezayı, bizden once birilerinin bilmesi.Biz, Pekünspor olarak her zaman ligin iyi ve temiz geçmesi için çaba gösterdik ve her zaman saygılı olduk ama bazen öyle şeyler oluyor ki. Onlar bizi düşündürüyor. Biz Pekünspor olarak federasyonun bu kararına saygı duyuyoruz.Bu tür kararların herkes için aynı olmasının takipçisi olacağız.Ve hakkımızı LFA’de arayacağız.”

TTFF Başkanı Kemal Soyer, LFA'nin kararlarına uymak zorunda olduklarını vurguladı.

TTFF Başkanı Kemal Soyer (solda), LFA’nin kararlarına uymak zorunda olduklarını vurguladı.

LFA’NİN KARARINA UYMAK ZORUNDAYIZ

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer, Pekünspor’a karşı bir tutum içinde asla olamayacaklarını söyledi. LFA’nin verdiği kararlara uymak zorunda olduklarının altını çizen Kemal Soyer, “Cezalı statüsündeki oyuncunun oynatılması sonucu LFA bu cezaları bize verdirmiştir. LFA’den zaten bu konuda federasyonumuza da artık bilgi verilmemektedir. Olay, LFA ile Pekünspor arasında yaşanmıştır. Ancak Pekünspor itiraz hakkına sahiptir. Eğer LFA hatalıysa bu ortaya çıkacaktır. Yeni duruma göre de Federasyon olarak biz de eski kararımızı mutlaka gözden geçireceğiz” diye konuştu.

ESENDAĞLI, BENZERLERİ ÇOK OLDU

Futbol Federasyon Yönetim Kurulu üyesi ve eski Başkanı Turgut Esendağlı da Türk Ligi’nde bu tür olayların yaşandığını söyledi. Birkaç hafta evvel cezalı oyuncu oyatan Yeşilada’nın hükmen yenik sayıldığına dikkat çeken Esendağlı, geçtiğimiz sezonlarda da MTG ve Ergazi’ye benzer uygulamalar yapıldığını hatırlattı. Turgut Esendağlı, hatta MTG’nin LFA’ye yaptığı itirazı kazanıp, puanlarını geri aldığını da öne sürdü.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.